dva svety silvie buchtova coverMilí čtenáři,

 s nadšením bych vám ráda představila projekt mé chystané knihy poezie „Dva světy“, na kterém intenzivně pracuji. Vydání knihy je letošním snem. Spolupracuji s nakladatelstvím Pointa a momentálně je sbírka básní v předprodeji do 31.5. 2022. Aby byla vytištěna, je potřeba vybrat určitou finanční částku, která pokryje náklady.  Touto cestou bych vás ráda poprosila o finanční podporu, aby dílko spatřilo světlo světa.

Pokud se vše podaří, kniha vyjde ke konci letošního roku, a pokud ne, finanční částka vám bude vrácena. Veškeré informace naleznete na www.pointa.cz a https://bit.ly/KupDvaSvety. 

Proč si knihu koupit?

Věřím, že vás básně zaujmou, otevřou mysl, zapůsobí na vaši duši a zavedou k myšlenkám. Navíc se dozvíte něco nového ze světa zdraví a krásy. Může být i dárkem pro vaše milované. Bude hezky vynikat ve vaší knihovně. Desing knihy působí elegantně a minimalisticky. Jsem přesvědčena, že se budete k básním vracet a zanechají ve vás stopu. Touto cestou si vás chci hýčkat,  utužit vztahy a nabídnout jiný pohled do světa krásy. Kniha je mé další dítě a vrchol kariéry u značky GERnétic, jíž jsem ji oddána již přes 20 let. Pozitivně mě ovlivnila v životě. Našla jsem sama sebe, ukázala mi lepší pohled na svět a kvalitněji prožívám každou minutu svého života. Pěstovat dobré vztahy je nezbytné a velmi důležité, posouvají nás kupředu a ukazují nám správnou cestu, motivují, naplňují naši duši. Nahlédněte do svého nitra a naslouchejte své intuici, své druhé já může každý naleznout. Mně se to podařilo, je to skvělý, osvobozující pocit. 

Díky vám si mohu splnit sen. Děkuji, že přispějete částkou a tím mi pomáháte na cestě. Jako poděkování vás pozvu na autorské čtení, kde budete mít připravený dáreček jen pro vás. Moc se těším. Nesmírně si vážím vaší pomoci a jsem hrdá, že mohu patřit do tak báječné rodiny.

Mé motto: „S vášní a přesvědčením se tvoří velká díla.“

Ze srdce,

vaše Silvie

dva svety silvie buchtova umeni

dva svety silvie buchtova maminka

dva svety silvie buchtova adipo gasta