Mixit lanyzMixit.cz je internetový obchod nejen pro fanoušky zdravého stravování. Na stránce www.mixit.cz si může každý namixovat svou osobní směs cereálií, müsli, ovesných kaší a mixů sušeného ovoce a oříšků z více než 70 různých ingrediencí, jako jsou různé cereální základy, sušené ovoce, semena, oříšky, ale i chuťovky jako čokoláda, gumoví medvídci nebo třeba lentilky či skořice.

Součástí nabídky jsou i předpřipravené směsi vytvořené výživovými specialisty a nabídka surovin například pro celiaky nebo alergiky na určité typy potravin. Dalšími produkty v sortimentu jsou Mixit čokolády z kvalitní 70% tmavé čokolády ochucené lyofilizovaným ovocem a oříšky, müsli tyčinky Mixitky, drinky v prášku, slané oříškové mixy i sušenky. Mixit vše zabalí do krásného tubusu v designu firmy a zákazník si může vybrat doručení poštou, PPL nebo osobní odběr v Zásilkovně.

Elixír lásky, který vám nestoupne do hlavy

Nečekejte kouzelný nápoj ani klišé v podobě bublinek. Tento Elixír neteče, zato ale kouzelně křupe. Na vlnách müsli se vznáší kousíčky ruby čokolády, mrazem sušené jahody, maliny a mezi plátky mandlí a afrodiziakální guaranou zurčí borůvky v hořké čokoládě s jahodovým prachem. Jako každý rok si v Mixit dali záležet i na obalu. Tubus je na pohled stejně pohádkový, originální a plný lásky jako jeho obsah. Tento Elixír obměkčí nejedno srdce, ať už ho své drahé polovičce daruje rytíř, nebo rytířka.

Ovoce ve svůdném kabátě

Sladkokyselé ovoce Mixit oblékl do šatů z mléčné a hořké čokolády a doplňky zvolil ořechové. Maliny, jahody, borůvky, černý rybíz, mandle a lískové oříšky – ty všechny mají oděv z různých čokolád, ale vsadíme se, že jim dlouho nevydrží.

Lahodné jak políbení, jemné jako láska

Křupavé preclíky zahalené do saténového hávu bílé čokolády s příchutí jogurtu podráždí vaše chuťové pohárky špetkou soli. Skryté jsou pod závojem jahodového prachu, který je tak tou pomyslnou... no ne úplně třešničkou na dortu, ale zkrátka jahodou na preclíku! Zapomeňte na šampaňské s jahodami. Tato kombinace je daleko rafinovanější!

Lanýž nad zlato

Čím obdarovat nejdražší bytost na světě? No přece nejdražší potravinou na světě! Sváteční večer nedoplní nic lépe než zlatavé pečené kešu ořechy s prachem z lanýžů, barevným pepřem a himalájskou solí. Jejich aroma vás lapí hned po otevření víčka a nebudete se jich moct nabažit. Nemusíte mít strach, vaše láska rozhodně žárlit nebude. Bude na tom totiž úplně
stejně.

(tz)