Listopad

nh_car_200_200Ráda bych celou firemní flotilu, celkem 5 osobních automobilů, které budeme koncem roku pořizovat, měla na CNG. Mohu s vámi o takovém nákupu jednat? Kde jsou plničky v blízkosti NH Car v Praze 9 a v Průhonicích? Naši obchodní zástupci se totiž nejvíce pohybují v těchto místech...

nhcaryas09760_800 CNG je v současné době velmi populární palivo pro automobily. Ze sortimentu společností NH Car si můžete vybrat mezi značkami Škoda, VW a Fiat. Všichni tito výrobci nabízejí několik modelů s pohonem na CNG. Vozidlo kromě CNG má ještě plnohodnotný pohon na bezolovnatý benzín, čili není riziko, že by vůz zůstal někde kvůli nedostatku paliva tak zvaně viset. Celkové dojezdy se u těchto modelů nezřídka pohybují kolem 1000 km na jednu nádrž. Samozřejmě, že provoz čistě na CNG je výrazně levnější. Náklady na 1 ujetý km se pohybují kolem 1 Kč, což je téměř bezkonkurenční hodnota.
Sítě čerpacích stanic na CNG se postupně rozrůstají a místa, kde se dá tankovat, najdete na webu, míst postupně přibývá. Lze si pořídit i domácí plničku. Nikam se s vozem pak nemusí jezdit, avšak tankování trvá déle.
Tým prodejců v NH Car vám rád vysvětlí výhody a nevýhody a s výběrem vozu určitě pomůže.