Duben

nh_car_200_200 Na jaře si chci pořídit nový vůz, ale stále ve výběru nemám jasno. Jsem podnikatelka, trávím v autě dost času, protože ho používám nejen k soukromým účelům, ale i k práci. Obvykle jezdím sama, ale na víkendovou chalupu v něm převážím i psa. Nechci velké, ale praktické a zároveň pohodlné vozidlo, spolehlivé a s nenáročným provozem. Poradíte mi?

nhcar_004_900 Výběr nového auta bývá během na dlouhou trať, tím spíše, pokud budete vůz využívat jak pro práci, tak pro rodinu. Pro dlouhé cestování je potřeba volit pohodlné a hlavně bezpečné auto. Samozřejmě také záleží na finančním limitu, případně na volbě financování. Lze využít spotřebitelský úvěr nebo operativní leasing.
Pro cestování se psem se nabízí varianta vozu v provedení kombi. S ohledem na pracovní i soukromé využití doporučujeme spíše variantu s naftovým motorem.
Z naší nabídky NH Car by těmto parametrům asi nejvíce vyhovovala tři vozidla: Škoda Octavia, Volkswagen Golf nebo Kia Cee´d. Všechny jsou dostupné ve verzi kombi a s naftovým motorem o obsahu 1,6 l. Tyto motory se vyznačují velkou spolehlivostí a především nízkými provozními náklady.