Leden

nh_car_200_200Když se snažím na předním, zadním nebo postranním okně svého auta zbavit přimrzlého sněhu a ledu, mívám obavy, že sklo vážně poškodím. Používám sice k tomu určenou škrabku, ale už se mi stalo, že jsem si se silnou vrstvou neporadila. Bojím se také, aby mi křehké prochladlé sklo neprasklo. Ať už jde o led nebo vysypané okno, je to malér, většinou spěchám a nemám čas situaci řešit. Pomůžete řidičce v takové situaci, pokud potřebuje rychle odjet?

Nepoškozené sklo v chladu klasickou očistou škrábáním nelze rozbít. Doporučujeme ale používat škrabky s plastovým hrotem, protože ty s kovovým, ač to není mnohdy poznat, mohou okno skutečně nevratně poškrábat. Je-li námraza silná a odolná, lze použít různé rozmrazovací spreje nebo okno pocákat směsí do ostřikovačů. Nouzově místo škrabky poslouží třeba i kreditní nebo věrnostní karta, ale pozor na její poškození.

nhcar_foto01_2000 Správný typ škrabky, odpovídající sprej na rozmrazení či zimní kapalinu do ostřikovačů zakoupíte v našich prodejnách na Strahově, Černém Mostě nebo v Čestlicích.

Když se dostanete do časové tísně, nemáte po ruce vhodné náčiní, nebo si prostě na očištění auta netroufáte, můžete zavolat naši asistenční službu. S uvedením vozidla do provozuschopného stavu vám pomůžeme nebo vám poskytneme přepravu na určené místo či zapůjčíme náhradní auto. Vše ostatní samozřejmě zařídíme.

Naše nonstop asistenční linka: +420 603 563 330