Sipky CZBěhem zimního období trpí naše pokožka, vlasy i nehty mnohem více než v jiná roční období. Nejen studený vítr a mráz, ale i střídání teplot jim mohou ubrat na kráse nebo je dokonce poškodit. Jak jim tedy pomoci, aby dokázaly přežít bez újmy nejen první projevy stárnutí, ale i nástrahy chladnějšího počasí?

Ne nadarmo se o kolagenu hovoří jako o bílkovině mládí. Dokáže vyhladit vrásky či výrazně zlepšit kvalitu vlasů i nehtů. Je to nejdůležitější stavební bílkovina v našem těle. O tom, že nám věkem ubývá (a je třeba jej doplnit), jste už možná slyšeli. Ale věděli jste i to, že pokud ho tělu dodáte v té správné formě, může být užitečným právě teď, v zimním období? Nejen správná kosmetika, ale zejména vnitřní výživa jsou totiž v zimě alfou a omegou pro vaši krásu. Než se objednáte na další "bezbolestný" kosmetický zákrok, slibující zázraky na počkání, zkuste si raději v zimě doplnit kolagen jeho vnitřním užíváním. Ani ten největší kosmetický zázrak vám totiž nepomůže, pokud vašemu tělu nedodáte zevnitř to, o co postupně přirozeně přichází.

Právě díky kolagenu si mladá pleť uchovává všechny ty úžasné vlastnosti, kvůli kterým si po třicítce kupujeme jeden drahý krém za druhým. Od 25. roku života však začíná v těle ubývat a kolem čtyřicítky se už netvoří skoro vůbec. Dobrá zpráva je, že kolagen si můžete doplnit, což může být užitečné právě v zimních měsících. Pravidelným užíváním kolagenu se totiž již v krátkém čase výrazně zlepší nejen stav vaší pokožky, ale i vlasů a nehtů, takže nástrahám zimy odolají bez problémů.

Dehydratovaná pleť a první vrásky

V zimě naše pleť doslova trpí - je dehydratovaná a oslabená. Pokožka totiž nemá dostatek živin, hůře se regeneruje a pak vypadá nezdravě. Souvisí to s tím, že přijímáme méně tekutin a prudce se střídají teploty. Aby vaše pleť byla krásná i v zimě, potřebuje mít právě dostatek kolagenu. Právě ten tvoří až 70 % bílkovin kůže, je zodpovědný za její vypnutí a míru hydratace.

Suché a lámavé vlasy

Vlasy potřebují výživu zejména v zimě. Suchý vzduch, střídání teplot a čepice, to vše je obírá o přirozenou krásu. Kolagenn se postará o jejich pružnost, pevnost a lesk.

Štěpící se nehty

Během zimy netrpí jen naše pokožka či vlasy, ale i nehty. Neustálé změny teploty, rukavice a nedostatečná výživa s nimi dokáží nadělat velké škody. I jim v zimě tedy kolagen prospěje.

Kolagen si vždy najde to správné místo, kde má v těle pomoci. Důležité ale je, abyste jej užívali ve správné formě. Není totiž kolagen jako kolagen. Aby se kolagen v těle dobře vstřebal, musí být bio-aktivní. A takový se zatím vyrábí pouze v prášku, který se rozpouští ve vodě a vypije se.
Takovým je i nový Inca Collagen, unikátní 100% čistý mořský kolagen bez přísad. Je bio-aktivní, má tedy stejnou molekulární strukturu jako kolagen, který vaše tělo produkuje samo. Při jeho pravidelném užívání se (díky mimořádně vysoké koncentraci v denní dávce) výsledky v podobě krásné pleti, vlasů a nehtů dostaví dříve, než byste čekali.
Díky Inca Collagenu, který obsahuje až 3000 mg čistého 100% mořského kolagenu v denní dávce, nástrahám zimy bez problémů odoláte. Seženete ho v každé dobré lékárně nebo na www.incacollagen.cz

(tz)