lift-creme-pozadi.jpg„Oko - do duše okno" říká jedno z přísloví. Člověk nemusí moc mluvit, jeho oči mnohé prozradí samy. Očima lze vyjádřit lásku, něhu, radost, ale také smutek, zlost a další emoce. Na pokožce kolem očí se odráží únava, nevyspání, vyčerpání, nemoc. Oči jsou nejvýraznějším prvkem našeho obličeje. Na očích i celém očním okolí poznáme, zda se setkáváme s člověkem, který je pozitivně, nebo negativně naladěn. Proto bychom se měli o oči a jejich okolí dobře starat. Nejen nákupem dekorativní a krášlicí kosmetiky, ale především se zaměřit na péči o tyto partie.

Pokožka očního okolí je totiž velmi jemná a tenká, neobsahuje mazové žlázky, proto je sušší, křehčí a snadno náchylná k dehydrataci. Většinou bývá, kvůli vlivům vnějšího prostředí, jako první postižena procesem stárnutí. Pleť ztrácí pevnost a pružnost a objevují se první vrásky, mnoho žen trpí i ranními otoky očí, které jsou nepříjemné, často způsobují pocit únavy.
Nejde také o to potlačit prvky únavy, ale řešit ji vhodným způsobem. Aby posléze nalíčení očí bylo perfektní, je nutné o oční okolí dobře pečovat v ranních i večerních hodinách. Ráno je třeba pokožku zabezpečit hydratací a ochranným denním krémem. Večer nesmíme zapomenout na dokonalé odstranění líčidel a prostřednictvím dobrého krému dopřát pleti vše, co pro zdraví a krásu potřebuje a dát jí ještě něco navíc.
Vyberte si z nabídky ošetření očního okolí GERnétic. Vyzkoušejte speciální masáž, která projasní a oživí tyto oblasti obličeje, nechte svou pokožku vstřebávat vitaminové koktejly, které doplní potřebnou výživu. Dokonalá péče a přípravky GERnétic jsou zárukou skvělého výsledku.

Ošetření určené k odstranění otoků a váčků pod očima

Ošetření zajistí zpevnění citlivé pokožky očního okolí, odstraní váčky pod očima, zamezí hromadění tekutin kolem očí, zjemní a vyhladí jemné vrásky a zamezí tvorbě dalších. Pokožka bude dokonale vyživena a ochráněna před působením volných radikálů. Pro dosažení maximálního efektu doporučujeme toto ošetření absolvovat jako intenzivní kúru - deset ošetření (1-2krát týdně).

Projasnění a vyhlazení vrásek
s MARINE LINE

Hloubkově čisticí a vypínací kúra pro oční kontury. Působí proti stárnutí, únavě, redukuje kožní váčky a temné kruhy pod očima, odstraňuje vějířky vrásek kolem očí. Tonizuje, revitalizuje. Doporučujeme absolvovat v týdenních intervalech, dokud se oční okolí nevyrovná.

Luxusní nabídka zlaté řady LES PARFAITS - hluboká revitalizace

Ošetření přináší jemné pokožce očního okolí maximální komfort a péči. Chrání kolagenovou a elastinovou strukturu, redukuje přítomnost volných radikálů, zlepšuje cirkulaci krve. Po ošetření je pleť svěží a hebká, jemné vrásky jsou zredukovány na maximum. Toto ošetření doporučujeme využít i před slavnostním nalíčením.

Součástí každého typu ošetření může být i speciální masáž očního okolí určená k hluboké revitalizaci a projasnění těchto partií.

(red)

Seznam salonů GERnétic najdete na www.gernetic.cz.