23.2.2016_EstheLaser_mimoklub 041.jpgŠpička české laserové estetické medicíny se nachází v pražské ulici Na Příkopě. Opět jsme v rámci mimoklubového setkání navštívily laserovou kliniku Esthé, abychom navázaly na seriál Krásy korektivní dermatologie. Dozvěděly jsme se o nových metodách ošetření a možnostech, jak nám moderní laserová medicína může pomoci být krásnější.

Na klinice nás přivítal primář MUDr. Pavel Zloský s týmem lékařů, kteří nás provedli klinikou a představili nové možnosti korektivní medicíny, jako jsou plazmaterapie a radiofrekvence.
Tým vedený MUDr. Hanou Rakovou nabízí českým i zahraničním pacientům prestižní nadstandardní péči v oblasti laserové estetické medicíny, korektivní dermatologie, ORL a cévních onemocnění. V prostředí vybaveném nejmodernějšími technologiemi je typický individuální přístup ke každému klientovi, který na kliniku přijde s mnoha tužbami a problémy - odstranění vrásek a omlazení pleti, odstranění tetování nebo znamének, zlepšení vzhledu jizev a strií, laserová epilace, léčba žilních onemocnění nebo naopak zastavení vypadávání vlasů.

Dámský klub mne nikdy nezklamal

Dámský klub spolupracuje s laserovou klinikou téměř od svého vlastního vzniku - neuvěřitelných 17 let. „Jsem jednou z prvních členek dámského klubu a musím říci, že očekávání, která jsem na začátku měla, klub zcela naplnil, a za celou dobu mne nikdy nezklamal. Je to pro mne platforma setkávání s podobně smýšlejícími ženami a také možnost poznat zajímavé osobnosti," říká o dlouhodobé spolupráci Hana Raková, ředitelka a majitelka kliniky.
Krása je stejně jako zdraví jedním z pilířů sebevědomí a psychické rovnováhy. Přestože se nerozdává rovným dílem a ohrožují ji mnohé nemoci nebo úrazy, je dobrou zprávou, že existuje místo, kde nám mohou pomoci.
Kde se setkává šmrnc první republiky se světem moderních technologií a energických ženských osobností? Dámský klub Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club již 17 let podporuje, inspiruje a sdružuje ženy s aktivním přístupem k životu. Klubová setkání přinášejí vždy odbornou a společenskou část, tudíž spojují zábavu i rozvoj - a to vše v tom nejpříjemnějším, vstřícném a inspirujícím prostředí. S členkami se potkávají známé osobnosti českého společenského života i odborníci ze všech myslitelných oborů, které mohou zajímat všestrannou a aktivní ženu, ať už její věk začíná dvojkou, nebo osmičkou. Dámský klub uspořádal již přes 200 společenských večerů, komorních setkání a odborných prezentací, na kterých ženy získávají mnoho nových osobních a obchodních kontaktů, ale také nová blízká přátelství.