resilience-creme.jpgEstée Lauder přináší možnost optimalizovat noční obnovující procesy vaší pleti, představuje nový Resilience Lift Night Lifting/Firming Face and Neck Creme. Intenzivně vyživující krém lze použít jako noční péči nebo jako týdenní masku. Navržen tak, aby pracoval v dokonalém souladu s rytmem vaší pleti. Podporuje přirozenou tvorbu kolagenu. Pomocí nového a výkonného Tri-Peptide Lift Complexu pomáhá tento vyživující krém obnovit pevnost a elasticitu pleti pro více definovaný vzhled bez jemných linek a vrásek, včetně horizontálních vrásek v oblasti krku. Vaše pleť bude výrazně hladší a mladší na pohled.

Nové průlomové objevy: tvorba kolagenu dosahuje nejvyšší intenzity během noci

Dlouhodobý výzkum Estée Lauder přichází s průlomovým zjištěním: tvorba kolagenu dosahuje nejvyšší intenzity během noci. Spánek je tak pro pleť zcela kritickou chvílí, kdy pokožka získává potřebné stavební prvky a optimalizuje schopnosti sebe obnovy. Díky tomuto průlomovému zjištění byli vědci schopni navrhnout nový Resilience Lift Night Lifting/Firming Face and Neck Creme tak, aby účinně pracoval během noci, optimalizoval tvorbu kolagenu a výrazně pokožku zpevnil.

Benefity pro vaši stále mladistvou pleť

Novinka Resilience Lift Night Lifting/Firming Face and Neck Creme zanechává pleť vypnutou jako důkaz vaší vnitřní mladosti. Se zvýšenou produkcí kolagenu se pleť stává pevnější a kontury tváře definovanější. V prvním okamžiku se vaše pokožka bude cítit naprosto pružně, s dlouhodobým používáním je pak hydratační bariéra posilněna a pleť je tak schopna hydrataci déle udržet. Vaše pokožka obličeje bude přímo po probuzení dokonale vyživená, plná energie, zářivá a krásná. Typická vůně řady Resilience Lift Night přináší zklidnění mysli před nočním spánkem. Ve vonné kompozici se nachází kmín, kardamon a pomerančová esence.

 Klíčové ingredience

  • Nový Tri-Peptide Lift Complex je trio vzájemně doplňujících se peptidů specificky vybraných za účelem zesílení přirozené tvorby kolagenu a přirozené noční obnovy. Kromě toho tato nejmodernější technologie pomáhá pleti zvýšit produkci fibronektinu - proteinu, který se vzájemně doplňuje s kolagenem a společně tak tvoří pevnou strukturu pleti pro její vyšší pevnost a elastičnost. Každý z peptidů podporuje tvorbu jak kolagenu, tak fibronektinu, ale společně posouvají tyto vlastnosti na zcela novou úroveň.
  • Mořské řasy: pomáhají zvýšit přirozený výskyt elastinu.
  • Zklidňující složky: extrakty z avokáda a melounu společně pomáhají s účinnými technologiemi pleť zklidnit a vytvořit ochrannou vrstvu pro posílení bariéry udržující hydrataci a pružnost pleti.

Použití

Aplikujte na noc po použití pleťového séra. Pro použití jako masku, naneste větší množství krému na dobu 10 minut a poté setřete.

Sensorické testování[1]

Okamžité výsledky:

  • 99 % žen potvrdilo okamžitou hloubkovou hydrataci
  • 98 % žen potvrdilo okamžitý pocit hebké a pružnější pokožky
  • 97 % žen potvrdilo okamžitě hladší pleť

 

Po 4 týdnech užívání:

  • 89 % žen potvrdilo, že elasticita jejich pleti byla zlepšena
  • 89 % žen potvrdilo, že jejich pleť byla pevnější
  • 88 % žen potvrdilo, že jejich pokožka byla více jasnějších tvarů
  • 88 % žen potvrdilo, že jemné linky a vrásky byly eliminovány

Dostupnost

Resilience Lift Night Lifting/Firming Face and Neck Creme bude k dostání od září 2017, ve značkových prodejnách Estée Lauder a vybraných parfumeriích.

 


[1] Sensory testing on 104 women, ages 45-65