Spouštcee_fa_liq_cgp_gro_invisible_power_50_0816_1303_01 ěčů pocení je mnoho, ať už je to fyzická námaha, vysoké teploty, stres nebo dokonce pokrm, který zkonzumujeme. Co tedy zvolit, abyste byla celý den proti potu dobře chráněna? Zejména pak proti nepříjemnému pachu, který je s touto fy-ziologickou a jinak prospěšnou funkcí lidského organizmu, spojen. Společnost Henkel si připravila několik novinek.

Inovované antiperspiranty Fa Invisible Power s lehkou vůní květin poskytují spolehlivou ochranu před pocením a vznikem nepří-jemného tělesného pachu po dobu 48 hodin. Zároveň díky aktivním složkám účin-ně předcházejí vzniku bílých, žlutých a mastných skvrn na oblečení. Vybírat můžete ze tří variant - deosprej, roll-on nebo tuhý antiperspirant.

gb_fa_ds_cgp_ba_softcontrol_lila_50_0716_693_01 Na na náš trh Henkel nově také uvedl řadu Fa Soft & Control, která zajistí 48 hodinovou ochranu proti pocení bez bílých skvrn na oblečení, ale díky unikátní Dry Oil technologii se suchými oleji přinášejí pocit jemnosti, jakoby se vaší pokožky právě dotkl jen okvětní lístek čerstvě rozkvetlé květiny. Vybírat můžete ze dvou voňavých variant - osvěžujícího jasmínu a sofistikované lilie. Při výrobě této řady Henkel využil o 27 % méně aluminiových solí, avšak se zachováním stejné účinnosti a naprosto spolehlivé ochrany.

(tz, upravila kat)