P5152745.jpgNedávno jsme v redakci Madam Business měli možnost vyzkoušet vynikající přípravek značky, která dbá více na krásu vyvěrající zevnitř, než na povrchní líbivost. Jde o GERnétic a novinku, kterou na trh uvedla v loňském roce. Má noblesní design. Na první pohled Lift Créme poznáte podle zlatavé tubičky a loga s vysoko se vznášejícím rackem.  Má lehkou konzistenci a krásně voní.


lift-creme-mb-ok_500

Testování se v redakci zúčastnili celkem tři členové týmu - muže nevyjímaje.

Šéfredaktorka Eva je dámou ve zralém věku a liftingový krém u ní na první pohled hezky zjemnil pokožku. Vypadala mladistvá, šťavnatější. Krásně vyzmizíkoval drobné vrásky a linky. „Krém se hezky vstřebává a krásně voní. Nechává na pokožce sametový film, a tak je podle mého názoru vhodný i pro ty, které trápí mastná pleť."

Martin, šéfredaktor internetových portálů, poukázal na jeho vlastnosti zejména ochranné: „Tento produkt od GERnétic výrazně přispívá ke zklidnění pokožky." Martin krém aplikoval podle doporučení Aleny Kimlové jako bariéru před dráždivými substancemi prostředí, které jeho kůži iritovaly. Díky mikročástečkám se na povrchu pokožky vytvořila ochranná bariéra, a tak nedošlo k přímému kontaktu alergenu s citlivě reagujícím povrchem kůže.

A nakonec bych s vámi ráda sdílela své poznatky. Pro mne se stal Lift Créme skvělým pomocníkem při přípravě pleti na make-up. Vzhledem ke svému věku si s ním pomáhám obvykle jen v očním okolí, kde vyhladí vrásky. Když ale potřebuji od svého líčení skálopevnou výdrž, pak jej využiji jako bázi na celý obličej. Díky svým vlastnostem vyhladí reliéf pokožky a make-up po celou dobu nošení nezalézá do vrásek, ani nezvýrazňuje suchá místa na povrchu kůže neb póry. Chová se tak jako báze s výrazným „photoshopovým" efektem.  Na blogu intuitivediary.com se o tomto produktu, který je právem považován za zlato v mé kosmetické výbavě, dočtete více.

Kateřina (text, foto)