sprchovy_gel_fa_honey_cream_2520ml_1385 Med je od pradávna ceněnou surovinou pro své skutečně všestranné využití v péči o krásu a zdraví. Jeho blahodárných účinků využívala už egyptská královna Kleopatra, a to jako příměs do své každodenní koupele. Díky němu měla krásně vyživenou a hladkou pokožku. Pečující vlastnosti medu si nyní můžete vychutnat i vy, a to prostřednictvím nové řady Fa Honey Elixir & Crème. Ta zahrnuje sprchový gel a krém, hýčkající pěnu do koupele a tekuté voňavé mýdlo.

Ženy očekávají od sprchových gelů vyživující a hydratující účinky. Značka Fa, jež je expertem
v péči o tělo, proto nyní přichází s novou řadou Fa Honey Elixir & Crème. Ta nabízí jemnou recepturu se vzácným medovým výtažkem, po jejímž použití bude vaše pokožka hedvábně hladká. Med totiž obsahuje antioxidanty, enzymy a další živiny, díky nimž působí jako jemný peeling, jež krásně vyživuje, vyhlazuje, čistí a hydratuje pleť.

Řada mycích přípravků Fa Honey Elixir & Crème nabízí kompletní péči o tělo, ať už jde o sprchu, koupel nebo si jen chcete umýt ruce. Používání sprchového gelu a sprchového krému pro vás bude příjemným zážitkem. Ve dnech plných pohody i pracovního shonu si tak na svou krásu a požitek z každodenní péče najdete chvilku a užijete si svůj medový rituál pro hedvábně hladkou a půvabnou pokožku. Jedinečná bublinková koupel a voňavé tekuté mýdlo tuto novou řadu doplňují. Zatímco vůně bílé gardénie a květů žlutého kosatce dopřejí vašim smyslům jedinečný zážitek, pečující složky vás budou hýčkat po celý den.

(tz, upravila kat)