partylite2.jpgSpolečnost PartyLite zahajuje jarní sezónu 2017 s deseti novými Signature vůněmi. Díky kolekci Najděte vaši Signature vůni můžete vytvořit na 190 úžasných kreací, které podtrhnou váš styl, náladu i domov. Nadešel správný čas pro tropické ovoce a exotické květy a vytvořit kolem sebe tu správnou letní atmosféru.tuje lepší cesta, jak setřást poslední dotek zimy, než provonět dům ovocnou a květinovou svěžestí vůní PartyLite.

Relaxace v tropické zahradě

Nové tropické vůně jako sladký ananas, růžová guava, exotická maracuja či kokosová vanilka vás doslova omámí. Jejich ovocné tóny vytváří jiskrnou atmosféru jako v jihoamerických ši polynéských destinací. Tropické květy jako gardénie pro změnu přináší do nové kolekce krémovou svěžest. Maliny, mandarinky a grapefruit přinášejí jinou interpretaci ovocné klasiky.

partylite_845

Jarní kolekce doplňků a dekorací je inspirovaná tropickou vegetací, tvary navhrla sama příroda. Zatímco exotické designy v zářivých barvách dodávají kolekci svěžest, metalický lesk představuje klasickou eleganci.Dekor kapradí dokáže i uvnitř vašeho domova navodit wellness atmosféru, v níž se rozpustí všechny starosti a kde obnovíte energii a načerpáte dobrou náladu.
Ať už zvolíte jakoukoli vůni - Jasmínová gardénie, Divoký ibišek nebo Sladký ananas - hřejivá část roku ve stylu PartyLite je kombinací svěží zahrady, v niž naleznete vybrané květiny s doteky exotiky.

(tz, upravila kat)