webOvocnak sada rakytnik10 malaVymýšlení vánočních dárků není nic jednoduchého. Díky Ovocňáku si už ale nemusíte lámat hlavu a můžete vypustit každoroční stres. Nachystal totiž dárky, které jsou maximálně zdravé a bez přidaných nesmyslů.

Dárkové sady plné dobrot nabitých vitamíny jsou plné kvalitního ovoce z česko-slovenských sadů lisovaného tak, aby si zachovalo všechny vitamíny a minerály.

Dárková aróniová sada
Plody arónie, neboli černého jeřábu, mají ohromné zdravotní benefity a k tomu nezaměnitelnou sladko-trpkou chuť. Jsou velmi bohaté na vitamíny C, B, E a P i na organické kyseliny. Navíc jsou ideální na chladnější období díky své schopnosti podpořit imunitu a bojovat proti chřipce a nachlazení. Ovocňák si proto připravil dárek všech dárků – sadu plnou dobrůtek s arónií, které nejen zachutnají, ale i zaženou nemoci. Najdete v ní aróniovou šťávu s lehce trpkou ovocnou chutí, aróniový džem ideální pro zdravá rána a aróniový čaj, který vám pomůže zahnat zimní neduhy.

Dárková rakytníková sada s hruškovým džemem
Rakytník je superhrdina vitamínu C a má ho skutečně na rozdávání. Odložte pilulky a začleňte do jídelníčku plody tohoto zázračného keře. Prospěje imunitě, pleti a zdraví celkově. Ovocňák má to nejlepší z rakytníku, který pěstuje ve vlastních sadech, krásně zabalené v této dárkové sadě, která obsahuje rakytníkovou šťávu lisovanou za studena, rakytníkový čaj a lahodný džem rakytník-hruška, díky kterému si tuhle vitamínovou bombu můžete i namazat na chleba.

Dárková rakytníková sada s plecháčkem
Stejně jako předchozí rakytníková sada, tahle je plná vitamínů, minerálů a zdravých dobrot, které vás budou celou zimu držet nad vodou. Ovocňák k rakytníkovému sirupu a čaji s meduňkou přidal navíc i tradiční plecháček, ze kterého si tyto produkty vychutnáte ještě lépe. Dárek pak bude dělat radost i dlouho potom, co sirup a čaj vypijete.

Všechny sady Ovocňák zabalil do krásného dárkového balení, takže vy si nervy i balicí papír můžete ušetřit! Tak zdravé a veselé!

(tz)