PENNY BONI cerstvy syr bonik 150gCelkem 20 produktů privátních značek PENNY se může nyní pyšnit titulem VOLBA SPOTŘEBITELŮ pro rok 2023. O výsledcích v jednotlivých kategoriích rozhodl, tak jako každý rok, reprezentativní vzorek čtyř tisíc respondentů ve výzkumu společnosti Nielsen.

Oceněním Volba spotřebitelů 2023 se nyní může pochlubit 20 výrobků privátních značek BONI, ENJOY, KARLOVA KORUNA, ŘEZNÍKŮV TALÍŘ a VITÁLKA. Všechny tyto produkty byly na trh uvedeny v roce 2022 a bezprostředně po svém uvedení si získaly značnou oblibu u zákazníků. „Pro nás je každé takové ocenění poděkováním za naši práci. V tomto případě, kdy se jedná o volbu samotných spotřebitelů, si jej ceníme dvojnásob. Je to poděkování pro všechny z nás, protože na přípravě a kvalitě našich produktů se podílí kromě oddělení kvality svým hodnocením také přímo zaměstnanci na prodejnách i na centrále.

Logo VS 2023A toto ocenění dokazuje, že umíme našim zákazníkům nabízet vysokou kvalitu za nejvýhodnější ceny na trhu a máme radost, že naše produkty lidem zkrátka chutnají,“ okomentoval výsledek letošní Volby spotřebitelů Petr Baudyš, vedoucí oddělení kvality PENNY.

V současné době PENNY nabízí více než 40 privátních značek od mléčných produktů přes pečivo, ovoce a zeleninu, alkoholické i nealkoholické nápoje, masné výrobky, sušenky, trvanlivé potraviny, mražené zboží až po drogerii a produkty pro domácí mazlíčky. „Naše privátní značky jsou pro nás takovou výkladní skříní. Už od samotného počátku je navrhujeme a připravujeme jejich receptury společně se špičkovými odborníky, přičemž klademe důraz na transparentní a jednoznačně definovanou kvalitu. Navíc tyto značky připravujeme a vyrábíme ve spolupráci s českými dodavateli. O to víc nás každé takové ocenění těší, neboť to znamená vyjádření kvality českých produktů,“ ocenil úspěch Petr Baudyš.

V letošní Volbě spotřebitelů tak sýr BONI, čokolády ENJOY, džemy KARLOVA KROUNA, klobásy ŘEZNÍKŮV TALÍŘ a džusy VITÁLKA navázaly na oceněné produkty z posledních let. V minulosti v této prestižní soutěži uspěly rovněž výrobky značek NA GRIL, PENNY nebo CRIP CROP. Celkem se oceněním Volba spotřebitelů může pochlubit už takřka 150 produktů privátních značek PENNY.

(tz)