Letní scéna Harfa premiera představení Ani o den dýlV pondělí 5. června odstartuje Letní scéna Harfa dvanáctou sezónu divadelní přehlídky, zakončí ji poslední prázdninový den. Unikátní střešní prostor Teras Harfa s divadelní scénou pod širým nebem nabízí divákům v letních měsících netradiční kulturní zážitek. V rámci prázdninových měsíců odehraje Letní scéna Harfa 39 večerních představení.

„Letní scéna Harfa přiláká každoročně stovky kulturně naladěných návštěvníků. Jsme rádi, že můžeme poskytnout prostor této příjemné letní akci už po dvanácté v řadě a nabídnout tak našim návštěvníkům nad rámec nákupů i zajímavé kulturní, sportovní nebo gastronomické zážitky. Kromě divadelní scény totiž letní Terasy otevírají své brány i milovníkům kvalitního street foodu, tanečním večerům nebo sledování sportovních klání na velkoplošné obrazovce. Pro děti jsou pak připravena tematická odpoledne, v letošním roce například i s Patem a Matem nebo příměstské tábory,“ říká Martina Tlustá, marketingová manažerka Galeria Harfa.

Na pódiu Letní scény Harfa budou letos odehrány bezmála čtyři desítky představení, vesměs lehkých komedií, které se k prázdninové atmosféře hodí nejlépe. Představení budou začínat ve 20 hodin a vstupenky je možné zakoupit už nyní v předprodeji na webových stránkách www.letniscenaharfa.cz nebo www.galerieharfa.cz

„I letos vás srdečně zveme na skvělá divadelní představení, která se budou konat pod otevřeným nebem. Tato jedinečná akce vám nabídne úžasné zážitky a nezapomenutelné emoce. Můžete se těšit na už klasické komediální kusy jako Poslední ze žhavých milenců, Caveman, Normální debil, A do pyžam, Drobečky z perníku a řadu dalších oblíbených titulů. Letní scény jsou vyhledávanou alternativou pro vyplnění prázdninových večerů a mezi diváky jsou oblíbené. Terasy Harfa díky umístění na střeše nákupního centra k tomu všemu nabízejí autentické prostředí a pomyslný únik z ruchu velkoměsta. Přijďte si odpočinout, zasmát se a třeba si i trochu poplakat,“ dodává Lukáš Sýkora z pořádající agentury Kulturní portál.cz.

O OC Galerie Harfa

Obchodní centrum Galerie Harfa v pražských Vysočanech bylo otevřeno 11. listopadu 2010. Od počátku svého provozu se profiluje jako obchodní centrum nové generace. Jedním z výjimečných rysů je propojení se sousední O2 arenou, patřící mezi nejmodernější komplexy tohoto typu v Evropě. Velkokapacitní parkoviště, vzdušné a přehledné prostory třípatrového obchodního centra se 160 obchody nabízí zákazníkům nejen nezbytné nákupy, ale i zábavu, sport a gastronomické zážitky. Střecha Galerie Harfa se od roku 2011 pyšní DinoParkem, který je jediný v Praze a do hlavního města přináší ověřený koncept zábavy a vzdělávání známý z Plzně, Ostravy a Vyškova. V zimních měsících je na střeše v provozu kluziště o rozměrech 20 × 30 m. V srpnu 2016 se investiční skupina WOOD & Company stala hlavním akcionářem a majitelem administrativního a obchodního centra Galerie Harfa.

(tz)