PENNY Berlinger Haus 2Dobré jídlo potřebuje dobrého kuchaře a ten zase dobré vybavení. I proto PENNY ve své první letošní věrnostní kampani nabízí zákazníkům nádobí a spotřebiče do kuchyně značky Berlinger Haus se slevou až 66 %.

Od 19. ledna až do dubna nabízí PENNY svým zákazníkům na výběr z 6 typů nádobí, a to od pánví až po tlakový hrnec, a 5 kuchyňských spotřebičů, mezi nimiž nechybí například praktický kuchyňský robot, pro většinu kuchařů nezbytný tyčový mixér nebo oblíbený gril a sendvičovač. „Pro letošní rok jsme se rozhodli obohatit naši nabídku Berlinger Haus kromě nádobí i o praktické kuchyňské spotřebiče se silným výkonem. Chceme, aby vaření dělalo našim zákazníkům radost, a víme, že kromě kvalitních surovin potřebují i spolehlivé pomocníky. Kolekce se vyznačuje spoustou užitečných funkcí a variabilitou, které potěší i náročnější kuchařky a kuchaře,“ říká k první akci pro věrné zákazníky roku 2023 Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

Například kuchyňský robot má výkon 1300 W a tři typy výměnných nástavců pro mísení, šlehání a hnětení. Sendvičovač 3v1 zase tři variabilní desky, díky kterým lze snadno připravit nejenom křupavé toasty, ale třeba i vafle na dokonalou snídani. Tyčový mixér s nástavci pak zase vyšlehá a naseká vše, co je v kuchyni potřeba. Součástí nabídky je i praktický elektrický gril, který lze otevřít až na 180°. Nádobí Berlinger Haus pak má na sobě nepřilnavou vrstvu Black Titan, která zabraňuje připalování, a zároveň se snadno čistí. Samozřejmostí je jeho použití na indukční varné desky. Pánve mají navíc praktické odnímatelné rukojeti pro snadné zapékání v troubě.
Celkem 11 produktů Berlinger Haus si budou moci zákazníci PENNY koupit za výhodné ceny ve všech prodejnách PENNY se slevou až 66 % až do dubna letošního roku. Zákazníci v rámci věrnostní kampaně získají za každých 200 korun nákupu 1 bod a za 10 těchto bodů pak získají atraktivní slevu na některý z produktů v kolekci. Body lze získat až od 5. dubna a uplatnit je o týden déle nebo do vyprodání a vydání zásob v jednotlivých prodejnách PENNY.

Inspiraci pro pokrmy, které díky nádobí a pomocníkům Berlinger Haus připravíte snadno a rychle, najdete v aktuálním čísle S PENNY U STOLU. Nápady a inspiraci najdete také na Facebooku a Instagramu PENNY. Videa s recepty Martina Škody, pak můžete shlédnout na YouTube kanálu PENNY.
#varimehezkycesky

(tz)