Damske sportovni trenky Styx PINK BUBBLE 1Česká značka spodního prádla Styx dlouhodobě podporuje nadační fond Pink Bubble. Společný projekt pomáhá onkologicky nemocným dětem a mladým lidem, kterým život zkomplikovalo onkologické onemocnění. Pomoci může každý, kdo si zakoupí speciální edici pánských nebo dámských trenek. Jsou k dostání ve dvou variantách s komiksovým motivem - barevné a černobílé.

Podpora tohoto nadačního fondu sahá již daleko do historie značky Styx, kdy bývalý majitel Petr Vlasák bojoval s rakovinou, avšak tento boj prohrál. Tradici v podpoře nadačního fondu Pink Bubble tak značka Styx zůstává věrná i po letech.

Dámské trenky Styx pro Pink Bubble

Dámské trenky Styx s komiksovými motivy s nápisy Pink Bubble a vytkávanou gumou v pase jsou ušity českými švadlenami ze 100% bavlny. Ty dbají na každý detail a především pohodlí při jejich nošení. Trenky tak nikde netlačí ani neškrtí a hodí se i na spaní nebo celodenní nošení.

Pánské trenky Styx pro Pink Bubble

Pánské trenky s komiksovými motivy s nápisy Pink Bubble jsou ušity v klasickém střihu, který je pro značku Styx typický. Materiálem je 100% bavlna, jejich kvalitní provedení je vidět v každém detailu a především při jejich nošení, které nabízí maximální pohodlí. Trenky nikde netlačí ani neškrtí a hodí se i na spaní nebo celodenní nošení.

Celý výtěžek z nákupu těchto trenek jde na nadační fond Pink Bubble, který pomáhá dětem a mladým lidem, jimž život zkomplikovalo onkologické onemocnění.

(tz)