Zrcadlova skrinka Amirro Large„Zrcadlo v koupelně má své využití nejen při naší každodenní hygieně nebo úpravě zevnějšku, ale může také pomoci prostor koupelny opticky zvětšit, sloužit jako osvětlení nebo třeba vestavěná skříňka. Při výběru koupelnového zrcadla je proto dobré přihlédnout zejména k velikosti koupelny. V menších koupelnách je tak vhodné například využít prostor za zrcadlem instalací zrcadlové skříňky. U prostorných koupelen je naopak možné zvolit velké zrcadlo instalované přímo na zeď nebo obklad. Důležitou součástí je také podsvícení zrcadla, které může být integrované přímo v zrcadle, nebo zvolit dodatečné světlo,“ říká Lucie Hronová ze společnosti Amirro.

Kruhové zrcadlo Amirro Moonlight Ronde s podsvícením

Kruhové zrcadlo s LED podsvíceným průsvitným rámem po celém obvodu se skvěle hodí jako hlavní zrcadlo do koupelny nebo k make-up stolku. LED rám nahradí dodatečná osvětlení zrcadla. Barva světla je denní, neutrální. Snadno si tak upravíte líčení, účes nebo posvítíte na holení či každodenní hygienu. Zrcadlo je vybaveno závěsy na zeď, v provedení bez vypínače a rozsvěcí se tedy k tomu určeným vypínačem na zdi. Okraj zrcadla je pískovaný, čímž se docílí efekt mléčného skla - světlo přes něj příjemně prosvítá v dostatečné intenzitě, ale zároveň neoslňuje.
Obdélníkové zrcadlo Amirro Ambiente s podsvícením

Velkorysé nástěnné zrcadlo rozzáří i zvětší prostory každé koupelny, díky LED podsvícení po celém jeho obvodu s ním bude každodenní hygiena, líčení, česání nebo holení velmi snadné a pohodlné. Zrcadlo se rozsvěcí dotykovým senzorem přímo v ploše zrcadla. Tvar zrcadla je obdélníkový v jednoduchém provedení s rovnými hranami.

Kouplenové zrcadlové skříňky Amirro

Bydlíte v malém bytě, kde řešíte každý kousek místa, nebo se stěhujete do garsonky s malou koupelnou? Ideálním řešením pro těsné koupelny jsou zrcadlové skříňky. Díky nim budete mít v koupelně pořádek a všechny věci na svém místě, ale zároveň ušetříte cenné místo.
Skříňky poskytují dostatek úložného prostoru v podobě uzavíratelných zrcadlových skříněk i otevřených polic. Díky jednoduchému provedení a neutrální bílé barvě je také snadno sladíte ze zbytkem interiéru a dalšími prvky koupelny.
K dostání jsou ve dvou provedeních Large a Middle, podle velikosti a množství poliček:

(tz)

Foto: Zrcadlová skříňka Amirro Large