KVIFF22 6 KarcherSpolečnost Kärcher, která je nejen pojmem v oblasti úklidových a čisticích strojů a technologií, ale také významným podporovatelem kultury a kulturního dědictví v mnoha zemích po celém světě, byla letos opět sponzorem Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Stejně jako loni byla tzv. partnerem čistého festivalu.

„Velice vážíme toho, že jsme byli součástí i 56. ročníku této jedinečné události. Pomohli jsme se zajištěním a udržením čistoty v průběhu festivalu včetně kolonády. Nově jsme také pomáhali s chodem zbrusu nového prostoru KVIFF.TV Park, který měl velký ohlas mezi návštěvníky festivalu,“ říká Milada Skutilová, generální ředitelka české pobočky Kärcher.
Multifunkční prostor KVIFF.TV Park byl jednou z hlavních novinek letošního ročníku. Nacházel se v sousedství hotelu Thermal a konaly se zde besedy s tvůrci či divácké soutěže. Prostor sloužil i jako odpočinková zóna spojená s občesrtvením..
„Máme radost, že jsem mohli poskytnout naše nejnovější stroje, technologie a řešení, které se osvědčují v mnoha evropských i světových městech, stejně tak na kulturních a společenských událostech všeho druhu. U návštěvníků byl také hodně populární a vyhledávaný speciální žehlicí koutek v hotelu Thermal, kde jsme zajišťovali prostřednictvím našich parních řešení dokonalou kondici pánským košilím nebo dámským róbám, ” prozrazuje Milada Skutilová.
Kärcher dále poskytl uklízecím četám nejen komunální a zametací stroje pro venkovní úklid v exponovaných částech města, ale také širokou flotilu čisticích strojů, pomůcek a čisticích prostředků pro úklid a dezinfekci vnitřních festivalových lokalit. Experti společnosti Kärcher byli po celou dobu festivalu k dispozici pro poradenství a supervizi úklidového řešení festivalu.
Kärcher se v České republice vedle koncových zákazníků, zaměřuje i na firemní sektor, kde poskytuje ideální řešení na míru jednotlivým průmyslovým odvětvím, jako jsou kancelářské budovy, retail, hotely a restaurace, doprava, logistika, automotive, stavebnictví, zemědělství, zdravotnictví i výrobní průmysl. Silným hráčem je i na poli komunální techniky.

(tz)