Pomerancovy balicek 1Pomeranč – pozlacené jablko ze zahrady Hesperidek prospívá na slunci a udržuje si údajně v sobě jeho světlo a teplo. Pomeranč znamená radost, pomáhá proti smutku. Milujete i vy svěží vůni citrusů? Všimli jste si radosti ukryté v každé kapce sladkého pomeranče? Přináší vám tato omamná vůně inspiraci, jasnou mysl, nadšení i odvahu nebo stále čekáte na objevení? Objevte, jak vám citrusové pomerančové prostředky značky Frosch mohou pomoci v každodenním životě.

Vůně pomeranče neboli citrus sinensis odbourává pocit úzkosti, má výrazný antidepresivní účinek a rovněž je účinná v boji s houbami. Citrusy jsou známé pro svůj uklidňující účinek, dobře působí i proti nespavosti. Pomáhají při koncentraci a pozornosti. Ovoňte svůj domov vůní Frosch EKO Oase Pomerančový háj nebo použije Frosch Čisticí krém Pomeranč spolu s Frosch EKO Univerzálním čističem Pomeranč či Frosch BIO Multifunkční čistič na lesklé povrchy a nechte hýčkat Vaše smysly již při běžné domácí práci. Čistící prostředky značky Frosch jsou nejenom účinné a ekologické, ale rovněž krásně voní.

„Využijte pro úklid vašeho domova a k jeho důkladné očistě svěží vůní přírodních čistících prostředků Frosch. Jejich volbou si domů nepřinesete nevítané škodlivé chemikálie. Pro účinný detox vaší domácnosti můžete bez obav sáhnout po pomocnících, kteří si zakládají na přírodním složení a šetrnosti ke svým uživatelům i přírodě, “ uvádí Johana Bursíková, brand manažerka společnosti Melitta ČR s.r.o., distributora značky Frosch pro český a slovenský trh. „Produkty Frosch, se zelenou žabičkou na obale, jsou postaveny na přírodní bázi. Soda, ocet citron a další důvěrně známé látky ve vyváženém složení jsou účinné, v přírodě zcela biologicky odbouratelné, a navíc jsou bezpečné pro vás a váš domov. Navíc s krásnou svěží vůní pomerančů,“ dodává Johana Bursíková.

Frosch EKO Oase Pomerančový háj

Dodejte vašemu domovu jedinečnou atmosféru a provoňte ho pomocí přírodního pomerančového oleje. Nasládlá vůně pomerančů ulevuje při neklidu, úzkosti a depresi, navozuje pozitivní a hravou náladu a nabíjí energií. Přírodní oleje 4001499180842 Frosch EKO Oase Pomerancovy haj 90ml 6768165plné vůní jsou používány při aromaterapii už po staletí. Produktová řada bytových parfémů Frosch Oase inspirována touto naukou přináší pečlivě vybrané vůně s čistě přírodním složení na bázi esenciálních olejů. Bytové parfémy pozitivně ovlivní vaši náladu a zajistí vašemu domovu příjemnou atmosféru na 6 – 8 týdnů. Doporučená cena za 90 ml je 209 Kč.

Frosch Čisticí krém Pomeranč

Odstraňuje veškeré druhy odolných kuchyňských a koupelnových nečistot, a to zejména na keramických, smaltovaných a skleněných plochách i na plochách z nerezové oceli, ale také na sporácích a sklokeramických varných deskách. Složení s přírodní mramorovou moučkou a výtažky z pomeranče si poradí se zaschlými nečistotami i mastnotou. Po použití zůstává hygienická čistota a příjemná vůně pomerančů. Produkt je šetrný k pokožce a k čištěným povrchům. Obal je recyklovaný a opětovně recyklovatelný. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty. Doporučená cena za 500 ml je 70 Kč.

Frosch BIO Multifunkční čistič na lesklé povrchy

BIO multifunkční čistič s přírodním složením je určen na všechny druhy lesklých povrchů – od nábytku, až po televizní obrazovky a chytré telefony. Čistí, odmašťuje, dodává povrchům lesk beze šmouh a zanechává příjemnou vůni díky obsahu pomerančového oleje. Přírodní čistič využijete na všechny druhy hladkých povrchů. Vysoce účinné složení na bázi Clariant Sunliquid® Bio–Spiritu získaného z celulózy z lokální odpaní slámy, zajišťuje čistotu a zářivý lesk bez šmouh na skle, kovu, mramoru, plastu, dřevěném povrchu (voskovaném nebo lakovaném) a akrylátech. Je obzvláště vhodný pro televizní a počítačové obrazovky, tablety, smartphony, stoly, kuchyňské povrchy, vysoce lesklý a syntetický nábytek i automobilové palubní desky. Obal je vyroben ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelný. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty. Doporučená cena za 500 ml je 109 Kč.
Frosch EKO Univerzální čistič Pomeranč
Univerzální čistič na podlahy a většinu omyvatelných ploch v domácnosti díky přírodním rozpouštědlům z pomerančové kůry důkladně odstraňuje mastnotu, nečistoty a zanechává příjemnou vůni. Všestranný čistič důkladně odstraňuje nečistoty a mastnotu. Složení s povrchově aktivními látkami z pomerančové kůry navíc zanechává svěží vůni citrusů po každém použití. Velmi dobrá snášenlivost čističe s pokožkou byla potvrzena dermatologickými testy. Produkt je po použití zcela biologicky rozložitelný. Obal je vyroben ze 100% recyklátu a po použití je znovu recyklovatelný. Produkt je veganský a neobsahuje mikroplasty. Doporučená cena za 750 ml je 75 Kč.

O značce Frosch

Frosch je již přes 30 let průkopnickou značkou na poli ekologie. Čisticí i pečující prostředky s logem zelené žabičky jsou šetrné k pokožce i životnímu prostředí. Ve své dlouholeté historii Frosch neustále zdokonaluje vývoj a výrobu čisticích a pečujících prostředků s ohledem na ekologii a stává se lídrem mnoha environmentálních projektů přesahujících mnohdy hranice daného průmyslu. Výrobky značky Frosch jsou v průběhu celého životního cyklu prokazatelně ohleduplnější nejen k životnímu prostředí, ale i ke zdraví spotřebitele. Ekologický přístup dokládají i získané certifikáty jako např. EMAS, Green Brands, Eco label a jiné. Více informací naleznete na: www.frosch-eko.cz 

(tz)