Braun silk expert pro 5 ipl epilace 2022 1Naše těla jsou různá a stejně tak se lišíme i naším postojem k chloupkům. Někdo je oslavuje a pečuje o ně, jiný je skrývá a odstraňuje. Jak vy sami přistoupíte k tomuto tématu, je jen na vás – neexistuje žádný univerzální a správný směr.


Po provedení rozsáhlého průzkumu o metodách odstraňování chloupků a pozitivním vnímání těla značka Braun zjistila, že ženy na celém světě používají průměrně 2,5 různých metod k odstraňování chloupků, aby dosáhly stejného cíle na různých částech těla.

Víme také, že pandemie Covid-19 změnila pohled na metody odstraňování chloupků. Především posílila oblibu domácí epilace, která přetrvává i do současnosti, kdy už jsou salony opět otevřené. V reakci na to ikonická značka Braun nabízí řešení, jak dosáhnout perfektního výsledku v pohodlí domova bez jakýchkoli kompromisů.

Inovovaná řada Braun IPL (zkratka znamená intenzivní pulzní světlo) uvádí na trh nové přístroje Silk-Expert Pro 3 a Silk-Expert Pro 5, které nabízejí rychlé, výkonné a zároveň šetrné odstranění chloupků s dlouhotrvajícími viditelnýmibraun silk expert pro 3 ipl epilace 2022 web výsledky po dobu až 6 měsíců. Nové přístroje jsou šetrné k pokožce od hlavy až k patě díky technologii Skin Pro, která automaticky a průběžně optimalizuje každý záblesk 80x za sekundu podle odstínu pokožky na různých částech těla.
Modernizovaná řada Braun IPL umožňuje dosáhnout v pohodlí vašeho domova takového vzhledu a pocitu, po kterém toužíte. Ať už se jedná o dlouhotrvající hladkost nebo o přirozené ochlupení, Braun vám svěřuje do rukou své odborné znalosti, abyste mohli být sami sebou bez jakýchkoli zábran a mohli upravovat své chloupky přesně podle vlastních představ.

Funkce a výhody přístroje Braun Silk-Expert Pro 5:
• Hladká pokožka jako ze salonu až na 6 měsíců.1 Výsledky budou viditelné již za 4 týdny.2
• Rychlá a šetrná péče od hlavy až k patě. Technologie Skin Pro 2.0 automaticky optimalizuje sílu každého záblesku (10 úrovní intenzity) podle odstínu vaší pleti.
• Méně vynechaných míst - díky nepřetržitým a rychlým zábleskům o frekvenci až 125krát za minutu umožňuje snadno klouzat po pokožce a zanechává méně neošetřených míst.
• Šetrný k pokožce, dokonce i na těch nejcitlivějších místech (na obličeji, podpaží, v oblasti bikin) díky třem citlivým režimům, které snižují intenzitu světla na potřebnou úroveň.
• Ošetření pokožky s různými hlavicemi pro nohy, paže, obličej, podpaží, oblast bikin, hrudník a záda.
• Životnost 400 000 záblesků odpovídá 22 letům péče.
• O 15 % menší a o 25 % lehčí epilátor než byl předchozí model Silk-Expert 5 pro snadnou manipulaci a ošetření bez námahy.
• Zabaleno v prémiovém pouzdru.
• Cena: od 8999 Kč (Všechna rozhodnutí o cenách, sortimentu, marži a prodeji jsou výhradně na uvážení maloobchodníka / velkoobchodníka / distributora.)
• Link: https://www.bodylovers.cz/silk-expert-pro-5-058134

Funkce a výhody přístroje Braun Silk-Expert Pro 3:
• Hladká pokožka jako ze salonu po dobu až 3 měsíců.3 Výsledky budou viditelné již po 3 měsících.4
• Rychlá a šetrná péče od hlavy až k patě. Technologie Skin Pro automaticky optimalizuje sílu každého záblesku (3 úrovně intenzity) podle odstínu vaší pleti.
• Méně vynechaných míst - díky nepřetržitým a rychlým zábleskům o frekvenci až 100krát za minutu umožňuje snadno klouzat po pokožce a zanechává méně neošetřených míst. Nabízí o 70 % vyšší frekvenci opakování záblesků oproti předchozím modelům PL3.
• Šetrný k pokožce, dokonce i na těch nejcitlivějších místech (na obličeji, podpaží, v oblasti bikin) díky citlivému režimu, který snižuje intenzitu světla na potřebnou úroveň.
• Ošetření pokožky s různými hlavicemi pro nohy, paže, obličej, podpaží, oblast bikin, hrudník a záda.
• Životnost 300 000 záblesků odpovídá 16 letům péče.
• Modernizovaný design s prémiovější stříbrno-bílou barevnou kombinací.
• Zabaleno v pevném kosmetickém pouzdře.
• Cena: Od 8 699 Kč (Všechna rozhodnutí o cenách, sortimentu, marži a prodeji jsou výhradně na uvážení maloobchodníka / velkoobchodníka / distributora.)
• Link: https://www.bodylovers.cz/silk-expert-pro-3-881715

Není pro vás metoda IPL vhodná? Sáhněte pro klasickém epilátoru

braun silk epil 9 flex 2022 webPokud patříte mezi ty, které nesnesou představu viditelných chloupků na těle a nebaví vás každý večer trávit čas pečlivým holením žiletkou nebo vás polévá pot při představě, že si trháte chloupky horkým voskem či cukrovou pastou, sáhněte po některém z epilátorů od Braun. Ty jsou také perfektní volbou pro ženy se světlými chloupky, u nichž metoda IPL není příliš funkční, jednoduše proto, že světelný záblesk světlý chloupek nepohltí. Nejenom že pro vás nebude epilace úmorná ani bolestivá, ale navíc díky epilátoru ušetříte spoustu času – holicí strojky od Braun vám totiž zajistí dokonale hladkou pokožku i na těžko dostupných místech, a navíc vydrží podstatně déle než obyčejné holení žiletkou. A aby toho nebylo málo, epilátor se vám vejde skvěle i do každého zavazadla, ať už cestujete s velkým kufrem nebo malým batůžkem.

Braun Silk Épil 9 Flex – dámy zpozorněte
Braun Silk Épil 9 Flex je první epilátor na světě, který disponuje plně flexibilní hlavou. Díky tomu se dostane i na těžko dostupná místa, jako jsou kolena a kotníky, a zajistí vám dokonale hladkou pokožku, po které toužíte. Epilátor je velmi jednoduchý na použití a intuitivní, takže se brzy stane vaším nepostradatelným pomocníkem, kterého si s sebou můžete vzít opravdu kamkoliv. Revoluční epilátor pečuje o každou konturu a tvar vašeho těla a dokonale se přizpůsobí každé linii vaší jedinečnosti. Díky flexibilní hlavě a nejúčinnější technologii Micro-Grip se 40 pinzetami dosáhnete nejen perfektně hladké pokožky s minimálním počtem vynechaných míst, ale ušetříte i spoustu času – hladká pokožka vám totiž vydrží až několik týdnů. Díky světélku SmartLight si navíc posvítíte i na ten nejméně viditelný chloupek, který byste jinak přehlédly.
Epilátor vás také potěší funkčním propracovaným designem a špičkovým výkonem. Disponuje novou a štíhlejší ergonomickou rukojetí a protiskluzovou povrchovou úpravou, která vám zajistí bezchybnou manipulaci jak při mokré, tak suché epilaci. Chytrá technologie SensoSmart vás navíc upozorní, když zatlačíte příliš a bude vás navádět k co nejlepšímu výsledku. Celý přístroj je také 100% vodotěsný, takže ho můžete bez obav používat i ve vaně či sprše.

Epilátor Braun Silk Épil 9 Flex disponuje několika různými nástavci, které využijete pro péči o pokožku celého těla:
• 3 epilační nástavce pro potřeby celého vašeho těla - masážní válečkový nástavec nejlépe využijete pro jemnější epilaci, kontaktní nástavec pro bližší kontakt s pokožkou a nástavec na obličej pro citlivější oblasti.
• S holicí hlavou můžete holit a zastřihovat citlivé oblasti, jako je podpaží nebo linie bikin. Holicí přístroj disponuje dvěma zastřihovači dlouhých chloupků s hřebenem, který umožňuje přesné zastřihování.
• 2 peelingové kartáčky (jemný pro jemnější pokožku a hloubkový pro méně zarůstajících chloupků) exfoliují a čistí pokožku pro ještě větší zdokonalení a rozzáření.
• Používejte masážní polštářek na tělo se svým oblíbeným tělovým mlékem a zažijte viditelně pevnější pokožku a lepší vzhled pleti.
• Součástí sady je také obličejový epilátor a čisticí kartáček 2v1 Braun Face, kterou můžete použít k péči o obličej.
• Doporučená maloobchodní cena: 4 799 Kč – 7 899 Kč dle modelu (Všechna rozhodnutí o cenách, sortimentu, marži a prodeji jsou výhradně na uvážení maloobchodníka / velkoobchodníka / distributora.)
• Link: https://www.bodylovers.cz/silk-epil-9-flex-761368

----

1 74 % redukce ochlupení po 12týdenním ošetření (kombinovaná hodnota pro oblast bikin, nohou a podpaží). Individuální výsledky se mohou lišit.
2 Při dodržování doporučeného schématu. Individuální výsledky se mohou lišit.
3 74 % redukce ochlupení po 12týdenním ošetření (kombinovaná hodnota pro oblast bikin, nohou a podpaží). Individuální výsledky se mohou lišit.
4 Při dodržování doporučeného schématu. Individuální výsledky se mohou lišit.

(****PR článek)