2021 1 WindowSpolečnost dm drogerie markt otevírá ve středu 1. prosince v 8 hodin novou prodejnu v Moravských Budějovicích v Jemnické ulici. Prodejna dm v nejnovějším designu nabídne zákazníkům 390 metrů čtverečních prodejní plochy. Otevřená bude od pondělí do neděle, vždy od 8 do 20 hodin.


„Pro naše zákazníky jsme si u příležitosti otevření nové prodejny přichystali malou pozornost. Ve dnech 1. a 2. prosince nakoupí o 20 procent levněji. Navíc k nákupu získají zdarma pevnou dm tašku, ve které nákup pohodlně odnesou,“ říká Jiří Peroutka, manažer komunikace dm. Bližší informace k uplatnění slevy jsou zákazníkům k dispozici přímo v prodejně.

Prodejny dm drogerie markt nabízejí bohatý sortiment zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu. Zákazníci mohou vybírat z produktů oblíbených privátních, exkluzivních i dodavatelských značek. Produkty šetrné k životnímu prostředí pak snadno najdou díky označení zelenými cenovkami. Během nákupu jsou zákazníkům k dispozici dm lupy, které jsou připevněné na nákupních vozících a usnadní čtení malých písmen na výrobcích. Zákazníci mohou také využít zákaznickou toaletu s přebalovacím pultem nebo dobíjecí stanici pro mobilní telefony. Pro pohodlné nakupování rodičů a zábavu dětí jsou v prodejně připraveny hrací kostka a houpací koník. Nakupující mají rovněž možnost využít wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma.

O společnosti dm drogerie markt Česká republika

Společnost dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 239 prodejen zásobuje po celé České republice ze svých logistických center v Jihlavě a Divišově. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer, Martina Horká a Markéta Kajabová. Celkem v dm pracuje 3 534 spolupracovníků. V obchodním roce 2019/2020 vykázala dm v České republice obrat ve výši 11,483 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, Mivolis, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax, dmBio, trend IT UP či nejnovější SEINZ.

(tz)