DedolesMartinky preview036 webNejkrásnější svátky v roce se nezadržitelně blíží. Adrenalin z nákupů překvapení, která se mají objevit pod stromečkem, sílí. Proč se ale stresovat, když můžete nadělit veselé huňaté dárky, které zaručeně zahřejí a pobaví?  Vykouzlete úsměv s Dedoles pletenou nadílkou i vy. Okouzlující vánoční atmosféra přenesená do každého kusu zimní kolekce si získá srdce žen i mužů. Slaďte se se svou polovičkou a užívejte si pocit hebkosti a tepla i během chladného počasí.

011 dedoles 2 webSvetry jsou měkoučké, stylové a po jejich oblečení na sebe dobrá nálada nenechá dlouho čekat. Dedoles veselé svetříky jsou tím pravým dárkem pro každého. Unisex střih se krásně přizpůsobí vašim křivkám, a to bez jakéhokoliv nepříjemného odírání. Jemná bavlna a akrylová vlákna, díky kterým získal materiál rychleschnoucí schopnost, zabezpečí pohodlí během celého nošení. Na otravné „hryzání“ přitom můžete taky zapomenout. Navíc vás kvalitní látka ušetří zdlouhavého žehlení. Stačí si zvolit tu správnou velikost. V nabídce jsou pro vás připravené kousky od S až po 2 XL. Líbí se vám aljašský vzor, pohádkový sněhulák, hravá panda nebo čepované pivko? Vyberte si z bezmála desítky originálních designů a udělejte radost sobě i svým blízkým.

V teple a krásná

thumb 001 dedoles webA co takhle potěšit svou polovičku teplým kardiganem? Dlouhý bavlněno-akrylový úplet sahající až pod kolena je tím pravým dárkem. Pohodlné nošení zaručí i zúžený střih v oblasti zápěstí, který navíc nepropustí zimu za žádných okolností. Po které kombinaci velikostí sáhnete? Bude to XS/S, M/L nebo XL/XXL?
Šikovné designérské Dedoles ručičky pro Vás navíc navrhly stylové barevné kombinace, které krom jiného můžete krásně sladit i s dalšími Dedoles kousky, jako je šála, čepice, rukavice a jiné zimní novinky. Vytvořte si tak dokonalý zimní outfit a zazařte, ať jste kdekoliv.

(tz)