2021 09 09 13 32 55 WindowSpolečnost dm drogerie markt otevřela ve čtvrtek 9. září v 8 hodin novou prodejnu v nákupním centru Zábřeh na adrese Leštinská 2429/1. Prodejna se přesunula z náměstí Osvobození. Prodejna dm v nejnovějším designu nabídne zákazníkům přes 360 metrů čtverečních prodejní plochy. Otevřená bude od pondělí do neděle, vždy od 8 do 20 hodin.

„Pro naše zákazníky jsme si k příležitosti otevření nové prodejny přichystali malé překvapení. Ve dnech 9. a 10. září nakoupí o 20 procent levněji. Navíc k nákupu zdarma získají pevnou dm tašku, ve které nákup pohodlně odnesou,“ říká Jiří Peroutka, manažer komunikace dm. Bližší informace k uplatnění slevy jsou zákazníkům k dispozici přímo v prodejně.

Prodejny dm drogerie markt nabízejí bohatý sortiment zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu. Zákazníci mohou vybírat z produktů oblíbených privátních, exkluzivních i dodavatelských značek. Produkty, které jsou šetrné k životnímu prostředí, pak snadno najdou díky označení zelenými cenovkami. Během nákupu jsou zákazníkům k dispozici dm lupy, které jsou připevněné na nákupních vozících a usnadní čtení malých písmen na výrobcích. Zákazníci mohou také využít zákaznickou toaletu s přebalovacím pultem nebo dobíjecí stanici pro mobilní telefony. Pro pohodlné nakupování rodičů a zábavu dětí jsou v prodejně připraveny hrací kostka a houpací koník. Nakupující mají také možnost využít wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma.

(tz)