Wmhm dnwSpolečnost Kores Praha myslí na předškoláky i děti školou povinné. Do nového školního roku přichází například s novým penálem a trendem v pastelových barvách. Novinek nabízí samozřejmě víc a k tomu ucelou řadu oblíbeného sortimentu pastelek, zvýrazňovačů, nůžek, lepidel a dalších potřeb pro školu, domácnost i kancelář. Na tiskové konferenci o tom hovořila marketingová ředitelka Jana Hubálková.

Září novotou

Mezi letošními novinkami jsou například:
Pastelky Kores Kolores Style, pastelky Kolores MagiK, grafitové tužky Kores Grafitos, dvojité ořezávátko Kores Spooky, dětské nůžky Kores Birdy, zvýrazňovač Kores Bright Liner Plus Pastel, dezinfekce na ruce a dezinfekce na povrchy Kores a další.

Školní produkty Kores mají děti velmi rády. Dobře se jim s nimi pracuje a jsou také zároveň ekologické, bezpečné a vyrobené s respektem k přírodě. Níže najdete přehled novinek Kores z širokého portfolia produktů pro školu a kreativní tvoření.

Pastelky Kores Kolores Style

Aktuální novinkou jsou pastelky Kores Kolores Style, které jsou ideální pro vybarvování omalovánek, kreslení a jejich barvy krásně vypadají i na tmavém papíru. Vynikají snadným jemným a plynulým vedením pastelky a jejich barvy jsou přirozeně intenzivní a jasné díky vysokému obsahu pigmentu. Zdobeny jsou originálními ornamenty a mají ergonomický trojhranný tvar. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního lipového dřeva, snadno se ořezávají a nelámou se. Pastelky nabízejí dětem 15 barev, včetně dvou metalických a jedné neonové nebo ve větším balení 26 barev včetně 6 třpytivě metalických, 4 neonových a 4 pastelových barev. 

Pastelky Kolores MagiK

Trojhranné dětské pastelky Kores Kolores MagiK mají nový design s logem Kores Kolores pastelek s lesklou povrchovou úpravou. Vyrobeny jsou z vysoce kvalitního lipového dřeva, což zajišťuje snadné ořezávání. Jsou snadno gumovatelné jakoukoliv pryží od Koresu. Balení obsahuje 12 barev pastelek, a navíc pryž pro snadné gumování.

Pastelky Kores Kolores Pastel

Další aktuální novinkou v řadě pastelek Kores jsou ergonomické trojhranné pastelky Kores Kolores Pastel se super měkkou a odolnou tuhou odolnou proti lámání. Vynikají snadným jemným a plynulým vedením pastelky a jejich barvy jsou přirozeně intenzivní a jasné díky vysokému obsahu pigmentu. Jsou také skvělé pro psaní na tmavý papír. Dětem ale i dospělým budou skvělým pomocníkem při jakémkoli umění či řemeslných projektech. Pastelky mají transparentní obal, který nechá vyniknout jejich kráse. Vyrobeny jsou z vysoce kvalitního lipového dřeva, snadno se ořezávají a nelámou se. Pořídit je lze s 12 nebo 24 trendy pastelkami v odstínech pastelových barev. 

Grafitové tužky Kores Grafitos

Kores Grafitos nabízejí set 12 grafitových tužek různých tvrdostí v praktickém kovovém pouzdře s plastovým pořadačem. Elegantní černé matné tělo s metalicky zlatým koncem dodává tužkám, které jsou ideální pro pohodlné psaní, skicování a kresby, výjimečný design. Grafitové tužky Kores Grafitos mají ergonomický trojhranný tvar. Jejich 12 tvrdostí 8B,7B,6B,5B,4B,3B,2B,B,HB,F,H,2H umožnuje využít všech grafických možností, které tuha nabízí. 

Dvojité ořezávátko Kores Spooky

Pro snadné a čisté ořezávání je stvořena další novinka, vysoce kvalitní dvojité ořezávátko se zásobníkem ve tvaru ducha Kores Spooky. Dvojité ořezávátko je vhodné pro standardní i jumbo velikost tužky či pastelky, je vybaveno zásobníkem na odřezky a jeho čepel je z vysoce kvalitní oceli, která se netupí. Ochranný otočný kryt zabraňuje vysypání zásobníku a zaručuje čisté používání. Navíc má fluorescentní víčko svítící ve tmě. Ideální je pro použití ve škole i v domácnosti. 

Dětské nůžky Kores Birdy

Trendy nůžky pro děti Kores Birdy s trendy ptačím designem umožňují pohodlné a přesné stříhání. Děti si mohou vybrat ze čtyř krásných barevných variant. Díky kulaté špičce jsou tyto nůžky bezpečné pro děti od 4 let, snadno s nimi přestřihnou papír, látku, provázek a jiné tenké tkaniny. Velikost 125 mm. 

2021 08 26 18 04 02 WindowSoutěž a pomáhej!

Společnost KORES, výrobce kancelářských a školních potřeb, rozšířila své portfolio o limitovanou edici lepicích tyčinek pro dobrou náladu. Společnost vyzvala veřejnost k soutěži o nejlepší slogany pro zlepšení nálady a 12 nejlepších natiskla na etikety limitované edice lepicích tyčinek. Navíc z každého prodaného kusu jde 1 Kč na podporu projektu pomoci boje s následky koronavirové krize SOS Česko organizace Člověk v tísni.

„Do soutěže se mohl zapojit kdokoli, a to i opakovaně, s námětem na krátký veselý vzkaz či citát. Autor každého motta, které bylo vybráno, získal balíček produktů Kores v hodnotě 500 Kč,“ sdělila Jana Hubálková, obchodní ředitelka společnosti Kores.

Kores bude navíc od uvedení limitované edice na trh každý měsíc až do konce roku 2021 losovat 3 aktivní účastníky soutěže. Kdo pošle fotku se zakoupenou tyčinkou z edice, bude také moci vyhrát balíček v hodnotě 500 Kč.

Do výroby nyní jde cca 50 000 limitovaných kusů 20g lepicích tyčinek. Všechny lepicí tyčinky Kores jsou vyráběny v jihočeském Strmilově.