FE HK vsechny produktyČeská značka Feel Eco od svého počátku vyvíjí své produkty tak, aby splňovaly 4 důležitá kritéria – aby byly vysoce účinné, splňovaly nejnáročnější ekologické a zdravotní požadavky a byly cenově dostupné široké veřejnosti. Nyní Feel Eco představuje novou hypoalergenní řadu kosmetiky Baby, která byla vyvinuta s ohledem na specifické potřeby péče o pokožku našich nejmenších. Produktová řada získala výborné hodnocení v hypoalergenním testu HRIPT.

Hypoalergenní kosmetika Baby je vhodná pro děti od 0 do 3 let, ale i pro alergiky a dospělé s citlivou nebo atopickou kůží. Produkty obsahují pouze nejnutnější účinné přírodní složky bez konzervantů, alergenů a parfémů. Značka Feel Eco nechce dělat žádné kompromisy, a tak byla řada vyvinuta s maximální péčí a důrazem na kvalitu. „Řada Feel Eco Baby získala výborné hodnocení v náročném hypoalergenním testu HRIPT. Její vývoj trval s ohledem na důraz na vysokou kvalitu přibližně rok včetně různých zkoušek a ověřování kvality,“ uvádí Radek Marták, ředitel výzkumu a vývoje značky Feel Eco. Díky tomu mají rodiče jistotu, že s produkty z hypoalergenní řady Baby mohou pečovat o své nejmenší od prvních dnů jejich života bez obav z negativních dopadů na jejich zdraví.

Napříč produkty Feel Eco je pro značku samozřejmostí, že jsou všechny použité suroviny snadno biologicky odbouratelné a s minimálním dopadem na životní prostředí. Značka netestuje na zvířatech a důraz na ekologický vliv na okolí se odráží také v použití plně recyklovatelných obalů.

(tz)