OlomoucDrogistická síť ROSSMANN otevírá ve středu 10. března novou prodejnu v Olomouci v obchodním centru Olomouc CITY. Zákazníci se tak mohou těšit na nákupy v moderním prostředí, v němž se díky přehledné navigaci při nakupování snadno a rychle zorientují. Stejně jako ostatní pobočky sítě ROSSMANN nabízí i zcela nová olomoucká prodejna nejširší drogistický sortiment v České republice včetně značkových výrobků a produktů privátních značek. Samozřejmostí jsou služby plně v souladu s veškerými protiepidemickými opatřeními včetně možnosti využit samoobslužnou pokladnu. Až do neděle 14. března navíc mohou zákazníci využít speciální 20% slevu na celý nákup mimo akční nabídku.

Oblíbená prodejna se špičkovým zákaznickým servisem

ROSSMANN se těší oblibě českých zákazníků již více než 25 let a neustále pracuje na dalších zlepšeních, která vycházejí vstříc požadavkům moderní doby. Za úspěchem drogistické sítě stojí mimo jiné její dlouhodobá strategie společenské odpovědnosti, která propojuje charitativní činnost s dalšími aktivitami společnosti a je také úzce spojena s celkovou komunikací značky ROSSMANN – A život je krásnější. Vedle toho ROSSMANN průběžně modernizuje stávající prodejny tak, aby se v nich lidem nakupovalo co možná nejlépe, a zároveň hledá další atraktivní prostory v zajímavých lokalitách pro nové pobočky.

V nové olomoucké prodejně byl kladen důraz zejména na vzdušný interiér, ve kterém se zákazníci díky jednoduché sortimentní navigaci a šetrnému LED osvětlení snadno zorientují. Samozřejmostí je rychlé odbavení u pokladny a špičkový zákaznický servis. Zákazníkům je neustále k dispozici školený personál, který vždy rád poradí nebo pomůže s nákupem. U všech výrobků je zaručena příznivá cena a zároveň vysoká kvalita, která je pravidelně oceňována i ve spotřebitelských testech časopisu dTest. Příjemným bonusem je i Wi-Fi připojení zdarma.

„Investujeme do rekonstrukce stávajících prodejen a zároveň i do výstavby nových. Stejně jako v Olomouci máme letos v plánu otevřít celkem až 15 nových poboček i v jiných městech. Snažíme se, aby všechny naše pobočky byly přehledné, komfortní a dostupné co nejvíce lidem. Naše služby samozřejmě nabízíme plně v souladu s veškerými protiepidemickými opatřeními a zároveň tak, aby vyhovovaly požadavkům i těch nejnáročnějších zákazníků. Nově tak budou moci například nakupující využít také placení na samoobslužné pokladně,“ komentuje otevření prodejny ROSSMANN v Olomouci Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN v České republice.

Využijte 20% slevu na celý nákup, akce platí do 14. března

Pro všechny zákazníky nové prodejny ROSSMANN v olomouckém obchodním centru Olomouc CITY je jako poděkování za přízeň připravena speciální akce - sleva 20 % na celý nákup mimo akční nabídku. Akce platí až do 14. března. Další výhodné nabídky a slevové akce jsou k dispozici v rámci digitálního věrnostního programu ROSSMANN CLUB, který drogerie nabízí přes mobilní aplikaci. Tu již využívá několik set tisíc zákazníků a každým dnem přibývají noví.

ROSSMANN se dlouhodobě profiluje jako společensky odpovědná firma, která nabízí udržitelné produkty ohleduplné k životnímu prostředí. Například stále více produktů privátních značek má obaly z recyklovaného plastu. Společnost také pomáhá potřebným prostřednictvím vlastního charitativního projektu KDE SRDCE POMÁHÁ, v rámci kterého vloni věnovala částku ve výši čtyř milionů korun na pomoc lidem, kteří se ocitli v nouzi nebo v životě neměli takové štěstí. Svou pozornost věnuje
i dalším aktivitám, které jsou spojeny s trvalou udržitelností. Každoročně například vysazuje vzrostlé stromy v okolí svých prodejen. Detailní informace najdete na www.rossmann.cz.

Zcela nová prodejna ROSSMANN se nachází v Olomouci - Řepčíně na adrese Pražská 255/41 v obchodním centru Olomouc CITY. Nahrazuje pobočku ve Slovenské ulici, která byla uzavřena. Otevírací doba je od pondělí do neděle od 9:00 do 19:00 hodin.

O drogerii ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v osmi evropských zemích více než 4 000 prodejen a zaměstnává více než 56 000 pracovníků. ROSSMANN v České republice je společný joint venture Dirk Rossmann GmbH Německo a A.S. Watson Hongkong. A.S. Watson je největší health & beauty retailer s celosvětovým obratem
17 miliard euro a počtem obchodů 15 000.  V České republice má ROSSMANN 150 prodejen s ročním obratem téměř 4 miliardy Kč. ROSSMANN se řídí potřebami a přáními svých zákazníků. Společnost ROSSMANN vyvinula výhradně digitální věrnostní program v aplikaci – ROSSMANN CLUB. Ve svých moderních prodejnách ROSSMANN nabízí zákazníkům vedle širokého a kvalitního sortimentu značkových produktů také výrobky vlastních značek ISANA, Babydream, enerBiO, Alterra, Ideenwelt /Svět nápadů/ a další. Výrobky privátních značek Alterra a enerBiO jako první v ČR získaly mezinárodní ocenění pečetí kvality GREEN BRANDS za udržitelné podnikání. ROSSMANN je rámci svého působení vedoucím na poli udržitelnosti, což dokládá i projekt ve vybraných prodejnách Drogerie bez obalu. Od r. 2009 společnost přerozdělila již více než 62 mil. Kč na pomoc ohroženým dětem a rodinám v nouzi. Více informací naleznete na www.rossmann.cz 

(tz)