T.effect antibakterialni vlastnosti povrchu foto zdroj TracheaVíte, že bakterie a viry se ve vašem domě drží i v nábytku? A to dokonce, i když interiér pravidelně desinfikujete. Mnohé mikroorganismy jsou totiž schopny se doslova prokousat dovnitř nábytkových dvířek, a zatímco vy desinfikujete povrchy, ony se vevnitř spokojeně množí. A přitom pomoc je dnes jednoduchá, na řadu přichází antibakteriální povrch na nábytek - T.effect se speciální úpravou svého povrchu.

„Když nám z nezávislého zkušebního institutu Hohenstein v Německu poslali certifikát, že se u našich dvířek řady T.effect po jednom jediném dni snížil počet bakterií a choroboplodných zárodků o 99.9 %, věděli jsme, že jsme udělali krok správným směrem, který dnešní pandemická situace bohužel ještě podpořila,“ přiznává Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení Trachea, a.s., která antibakteriální povrchy přivádí na český trh, a který dopřesňuje: „T.effect na svém povrchu využívá speciálně vytvrzený laminát překrytý UV lakem, který dotváří vysoce odolný povrch zamezující bakteriím proniknout do vnitřní struktury nábytku a ty během 24 hodin přirozeně hynou na jeho povrchu.“ Takový materiál je díky svým antibakteriálním vlastnostem využitelný jak v domácnostech, tak zdravotnických provozech či školách
a úřadech. Tam všude už nábytek bez bakterií mají. Jak je na tom ten váš?

TRACHEA, a.s.

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů – dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru. TRACHEA spolupracuje s více jak sty maloodběrateli i prestižními velkoodběrateli, významné partnerství ji pojí s dodavateli špičkových materiálů pro výrobu nábytkových komponent. Více o společnosti na www.trachea.cz a www.overface.cz.

(tz)