chrome 75RJyBx944Společnost dm drogerie markt otevírá v pátek 27. listopadu v 8 hodin novou prodejnu v nákupním centru Cheb Pivovar na adrese Pivovarská 2814 / 21a, Cheb. Prodejna dm v nejnovějším designu nabídne zákazníkům přes 400 metrů čtverečních prodejní plochy.

Otevřená bude od pondělí do neděle, vždy od 8 do 20 hodin. V zázemí prodejny prozatím čekají hrací prvky, které jsou z důvodu hygienických opatření uschované, ale už nyní se těší na první dětské zákazníky, kteří si s nimi pohrají. Nakupující mají také možnost využít wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma. Zákazníci zaregistrovaní ve věrnostním programu dm active beauty mohou od 27. listopadu do 13. prosince pořídit své nákupy ještě výhodněji. Stačí pouze předložit na pokladně active beauty kartu a získají za celý nákup 10x více bodů. Násobné body znamenají rychlejší cestu ke slevě na celý nákup.

„Prodejnu otevíráme na začátku prvního adventního víkendu. Zákazníky bychom rádi vyzvali k nákupu vánočních dárků s předstihem, aby si užili klidné svátky. V dm nabízíme kromě zajímavých novinek také velké množství vánočních balíčků, ze kterých lze vybrat vhodný dárek pro každého. Zákazníci mohou využít i nabití dárkové karty s vánočním motivem. Jednoduše tak vyřeší rozhodnutí o výběru dárku a obdarovaný bude mít mnoho možností, čím si udělat radost,“ říká Jiří Peroutka, manažer komunikace dm.

Prodejny dm drogerie markt nabízejí bohatý sortiment zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu. Zákazníci mohou vybírat z produktů oblíbených privátních, exkluzivních i dodavatelských značek. Produkty, které jsou šetrné k životnímu prostředí, pak snadno naleznou díky označení zelenými cenovkami. Během nákupu jsou zákazníkům k dispozici dm lupy, které jsou připevněné na nákupních vozících a usnadní čtení malých písmen na výrobcích.

O společnosti dm drogerie markt Česká republika

Společnost dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 239 prodejen zásobuje po celé České republice ze svých logistických center v Jihlavě a Divišově. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer, Martina Horká a Markéta Kajabová. Celkem v dm pracuje 3 534 spolupracovníků. V obchodním roce 2019/2020 vykázala dm v České republice obrat ve výši 11,483 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, Mivolis, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax, dmBio, trend IT UP či nejnovější SEINZ.

(tz)