chrome nLdad0l0tVSpolečnost dm drogerie markt spouští vlastní podcasts názvem #dmpodcast. Jednotlivé díly budou vždy navazovat na rozhovory se zajímavými osobnostmi ze světa sportu, kultury i zdravého životního stylu či trvalé udržitelnosti uveřejněné v měsíčníku dm drogerie ACTIVE BEAUTY magazín. První zpovídanou osobností bude olympijský vítěz v moderním pětiboji David Svoboda.

První díl si mohou zájemci pustit již dnes, 16. října. Video podcasty budou dostupné na YouTube kanálu společnosti dm drogerie markt. Audio verze podcastu bude k dispozici na platformách SoundCloud, Apple iTunes, Spotify či Youradio.

„Podcasty patří z našeho pohledu mezi smysluplné trendy, lidé se vzdělávají a čerpají informace velmi efektivní formou - poslechem. Rozhodli jsme se proto pro spuštění vlastního podcastu drogerie dm s názvem #dmpodcast, který bude obsahově navazovat na magazín ACTIVE BEAUTY. Ten vychází každý měsíc s výjimkou prázdnin, posluchači se tak budou moci těšit na deset rozhovorů se zajímavými osobnostmi do roka."

Jiří Peroutka, manažer komunikace společnosti dm drogerie mark