ROSSMANN Praha Churchill1Centrum Prahy se dočkalo další nové pobočky drogerie ROSSMANN. Inovativní projekt designových kancelářských budov Churchill, který byl dokončen letos na jaře a nachází se poblíž Hlavního nádraží, otvírá kromě kanceláří rovněž obchodní pasáž. Právě ta se stala od 4. května novým působištěm drogerie ROSSMANN, kde si již tradičně mohou zákazníci až do 10. května přijít pro uvítací slevu 20 % na celý nákup.

Komplex dvou moderních kancelářských budov, který se nachází v bezprostřední lokalitě centra Prahy, začal v květnu vítat první nájemníky. Kromě otevření společného náměstí spojující obě budovy, disponuje projekt Churchill také vlastní obchodní pasáží, která se nově stane sídlem pobočky drogerie ROSSMANN. „Jsme nesmírně poctěni, že můžeme stát u tak významného projektu a být součástí nových designových prostor v centru Prahy. Pobočka bude mít vše, na co jsou u nás zákazníci zvyklí. Kromě nového, prosvětleného interiéru a přehledné nákupní navigace se mohou těšit také na wi-fi připojení na celé prodejně a samozřejmě na spoustu akčních nabídek v rámci členství v mobilní aplikaci ROSSMANN CLUB,“ popisuje nové prostory manažerka komunikace Olga Stanley.

Na zákazníky také čeká již tradiční uvítací sleva 20 % na celý nákup, a to až do 10. května. Od pondělí 4. května mohou rovněž lidé na pobočce exkluzivně využít nový akční leták a další slevové výhody nachystané v rámci věrnostního programu ROSSMANN CLUB. Kancelářský komplex Churchill se nachází v těsné blízkosti Vysoké školy ekonomické, na křižovatce ulic Seifertova, Italská a náměstí Winstona Churchilla. Otvírací doba prodejny je každý den od 8:00 do 20:00 hodin.

O drogerii ROSSMANN: Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v sedmi evropských zemích více než 4 000 prodejen a zaměstnává přes 56 000 pracovníků. ROSSMANN v České republice je společný joint venture Dirk Rossmann GmbH Německo a A.S. Watson Hongkong. A.S. Watson je největší health & beauty retailer s celosvětovým obratem 17 miliard euro a počtem obchodů 15 000.  V České republice má ROSSMANN 140 prodejen s ročním obratem téměř 4 miliardy Kč. ROSSMANN se řídí potřebami a přáními svých zákazníků. Společnost ROSSMANN jako jediná vyvinula výhradně digitální věrnostní program v aplikaci – ROSSMANN CLUB. Ve svých moderních prodejnách ROSSMANN nabízí zákazníkům vedle širokého a kvalitního sortimentu značkových produktů také výrobky vlastních značek ISANA, Babydream, enerBIO, Alterra, Ideenwelt /Svět nápadů/ a další. Výrobky privátních značek Alterra a enerBIO jako první v ČR získaly mezinárodní ocenění pečetí kvality GREEN BRANDS za udržitelné podnikání. ROSSMANN je rámci svého působení vedoucím na poli udržitelnosti, což dokládá i projekt ve vybraných prodejnách Drogerie bez obalu. Od r. 2009 společnost přerozdělila více než 57 mil. Kč na pomoc ohroženým dětem a rodinám v nouzi. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

(tz)