sla nyPříběh zdravého produktu, který dobře chutná, přitažlivě vypadá a je vyráběný s láskou, se začal psát před čtyřmi lety. Dnes společnost Big Boy dodává na trh mnoho druhů pochoutek v nejvyšší kvalitě. K nejoblíbenějším patří Brownie a Slaný karamel, produkty, které vznikly ve spolupráci s mamablogerkou roku 2018. Značka Big Boy vyrábí pochoutky ve sklenicích s poutavým designem a zákazníkům nabízí i možnost vybrat si vlastní etiketu.

BIG BOY® Brownie @mamadomisha

Lískooříškové máslo s extra porcí kakaa obsahuje nejkvalitnější na sucho pražené lískové ořechy z oblasti Mortalle v Itálii a výběrové kešu ořechy. Dokonalou chuť másla zvyšuje italské kakao, máslo ghí, kokosový cukr a výběrová čokoláda s velmi netradiční hořko-mléčnou chutí z oblasti Los Bejucos v Dominikánské republice. Netradiční máslo s intenzivní čokoládovou chutí, která je typická pro klasické americké brownie, se stává po prvním ochutnání návykové. Je ideální na vaření, k dochucení sladkých pokrmů nebo k přímé konzumaci.
Obsah: 250g
Cena: 189 Kč

BIG BOY® Slaný karamel @mamadomisha

Arašídy, karamelová čokoláda, kokosový cukr a himálajská sůl. Suroviny přetvořené do jemného arašídového krému vytvářejí vynikající kombinaci chutí, které se nedá odolat. Nejpopulárnější příchuť posledních let – slaný karamel, si nedokáže odříci ani Mama Domisha. “Tak jako někdo miluje vůni kokosu, já miluju slaný karamel. A v kombinaci s arašídovým krémem je to dokonalé. První sklenici jsem snědla za dva dny!”
Ideální na vaření, k dochucení sladkých a slaných pokrmů nebo k přímé konzumaci.
Obsah: 250 g
Cena: 168 Kč

O značce BIG BOY

Prvním krokem k budování vlastní značky byla pro Alexe Koníčka v roce 2016 koupě mlýnku, na němž si začínající podnikatel otestoval, že ani kvalitní výrobní nástroj si neporadí se vším. Ukázalo se, že všechno se namlít nedá, a zcela určitě ne oříšky ze supermarketu. Hned na začátku se potvrdilo, že výběr vstupních surovin je velmi důležitý. Nastalo období hledání, pokusů, tápání a překvapivých objevů, jehož výsledkem jsou pochoutky, které společnost Big Boy vyrábí v nejvyšší dostupné kvalitě. Arašídové a ořechové krémy, proteinové tyčinky, balené ořechy a lyofilizované ovoce jsou mezi zákazníky stále oblíbenější. Na vynikající chuti se podílí výrobní proces pražení plodů bez přidávání oleje, kvalitní čokoláda s vysokým podílem kakaového másla a další suroviny s certifikací fairtrade.

Ve chvíli, kdy vzniklo logo, a vytiskly se první etikety, bylo jasné, že se v Česku zrodila nová firma. Psal se rok 2016, celá se vešla do kufru auta, ale byla na světě a dostala jméno Big Boy!

(tz)