ilustrativni fotografie1Společnost dm drogerie markt otevírá v pondělí 21. 10. v Šumavská Tower v Brně novou prodejnu. Budova Šumavská Tower je zákazníkům dopravně snadno dostupné. Prodejna dm v nejnovějším designu nabízí zákazníkům celých 401 m2 prodejní plochy a je dostupná 7 dní v týdnu, v pracovní dny vždy v čase od 7.00 hod do 20.00 hod, o víkendu v čase 8.00 do 20.00 hod.

Nová prodejna přináší bohatý sortiment zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu. Rodiče jistě potěší bohatý sortiment produktů péče o dítě. Nabídka zahrnuje produkty oblíbených privátních, exkluzivních a dodavatelských značek. S výběrem produktů vždy ochotně poradí milý a vstřícný personál. Podle zelených regálových cenovek zákazníci snadno naleznou produkty, které jsou šetrné k životnímu prostředí a přispívají k trvalé udržitelnosti. Během nákupu mohou zákazníci využít dm lupy, které naleznou na nákupních vozících a které usnadní čtení malých písmen na výrobcích. V prodejně je navíc pro radost dětí a pro klidné nakupování rodičů připravena hrací kostka a houpací koník. Samozřejmostí je možnost občerstvit se vodou zdarma či bezplatné wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma. K dispozici je také zákaznické WC.

Ve dnech 21. 10. – 22. 10. k příležitosti slavnostního otevření nové prodejny zákazníci nakoupí celý svůj nákup o 20 % levněji a budou si ho moci odnést v pevné dm tašce, kterou dostanou zdarma ke svému nákupu.

O společnosti dm drogerie markt

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 230 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer, Martina Horká a Markéta Kajabová. Celkem v dm pracuje 2.958 spolupracovníků. V obchodním roce 2017/2018 vykázala dm v České republice obrat ve výši 9,522 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, Mivolis, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax, dmBio, trend IT UP, réell´e, Stella Jones či nejnovější dm značku SEINZ.