dmmSpolečnost dm drogerie markt otevírá ve čtvrtek 10. 10. v obchodním centru Ohrada ve Vsetíně regenerovanou prodejnu. Obchodní centrum je dopravně snadno dostupné. V okolí se nacházejí parkoviště, která mohou zákazníci pohodlně využít během svého nákupu.

Prodejna dm v nejmodernějším designu je dostupná sedm dní v týdnu, vždy v čase 8:00 – 20:00. Prodejní plocha o rozloze 355 m2 přináší zákazníkům oblíbené privátní značky i značkové výrobky, které nabízí produkty zahrnující všechny oblasti péče o zdraví a krásu. Zákazníci se mohou těšit na rozšířený sortiment v kategorii produktů péče o pleť, péče o zuby, produktů pro domácnost a dekorativní kosmetiky, kde budou nově zařazeny značky Miss Sporty a Catrice. S výběrem produktů vždy ochotně poradí milý a vstřícný personál. Komfort při nákupu zvyšují dm lupy, které zákazníci naleznou na nákupních vozících a které usnadní čtení malých písmen na etiketách výrobků. V prodejně je navíc pro radost dětí a pro klidné nakupování rodičů připravena hrací kostka a houpací koník. Samozřejmostí je možnost občerstvit se vodou zdarma či bezplatné wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma.
Ve dnech 10. 10. – 11. 10. k příležitosti slavnostního otevření modernizované prodejny navíc zákazníci nakoupí celý svůj nákup o 20 % levněji a budou si ho moci odnést v pevné dm tašce, kterou dostanou zdarma ke svému nákupu.

(tz)