Rossmann Praha Maj1Zákazníci v Praze mohou navštívit novou prodejnu ROSSMANN, která se pro ně slavnostně otevírá 17. června v proslulém obchodním domě Máj (oficiálně MY Národní) na pražské Národní třídě. Pobočka je postavena dle zcela nového obchodního konceptu, který klade důraz na moderní nákupní prostory a také rozšířenou nabídku sortimentu. Drogerie ROSSMANN tento rok slaví 25 let na českém trhu a symbolicky tak otevírá 25. pobočku v Praze. Pro zákazníky je připravena sleva ve výši 20 % na celý sortiment, platná až do neděle 23. června.

„Velmi si vážíme toho, že jsme mohli novou pražskou pobočku otevřít právě v reprezentativních prostorách obchodního centra Máj, k němuž se váže dlouhá tradice již od 70. let minulého století. 

Po rekonstrukci v roce 2009 dostala budova zcela novou tvář a my jsme potěšeni, že nyní můžeme naše zákazníky přivítat právě v těchto moderních prostorách,“ vysvětluje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN a dodává, „naše společnost letos slaví čtvrtstoletí od vstupu na český trh
a otevření prodejny na Národní třídě je další z řady kroků, které děláme pro naše zákazníky, aby jim naše služby byly ještě blíže,“ říká Olga Stanley.

Nová pobočka o prodejní ploše téměř 361 m2 se nachází přímo u stanice metra Národní třída vedle nové multifunkční budovy Quadrio. Prodejna se pyšní moderně pojatou vstupní zónou či speciálními akčními čely, díky kterým se zákazníci rychle dozvědí o nejnovějších slevách a speciálních akcích. Kromě moderních prostor se mohou nakupující také těšit na rozšířenou nabídku sortimentu. „Velkou pozornost jsme věnovali širokému výběru drogistických produktů, kde má své zastoupení jak dekorativní kosmetika, tak i například prostředky pro péči o domácnost. Zaměřili jsme se také na zdravou výživu či prémiovou kosmetiku,“ doplňuje Olga Stanley.

Pražská pobočka sítě drogerie ROSSMANN se stane již 25. prodejnou v hlavním městě.

Od pondělí 17. do neděle 23. června 2019 bude pro zákazníky připravena speciální uvítací sleva 20 % na celý sortiment. Otevíráním nových prodejen a rozsáhlou modernizací těch stávajících slaví drogerie ROSSMANN kulaté výročí na českém trhu.

Novou prodejnu ROSSMANN mohou zákazníci navštívit na adrese: Národní 63/26, Praha 1, Nové Město, 110 00 Praha 1. Otevírací doba je od pondělí do neděle od 08:00 do 20:00 hodin.

Drogerie ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 930 prodejen
a zaměstnává 56 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde
v současnosti provozuje 136 prodejen s více než 800 zaměstnanci. V tomto roce oslaví společnost 25 let působení na českém trhu. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.

(tz)