Foto grandcruProslulá restaurace Grand Cru připravila pro své zákazníky opravdový gastronomický zážitek. Pouze v únoru budete mít příležitost pochutnat si na těch nejlepších pokrmech, které se v tomto podniku podávaly po dobu působení šéfkuchaře Jana Punčocháře. Ten se po únorovém The Best of Grand Cru s podnikem rozloučí. Od března se zde o vaše chuťové pohárky bude starat kompletně nový tým a máte se rozhodně na co těšit!

Uznávanou restauraci Grand Cru s mezinárodní kuchyní na pražském Novém Městě znají snad všichni zarytí gurmáni. Nechte se v únoru pozvat na menu z toho nejlepšího, co se kdy v Grand Cru servírovalo. Všechny nejoblíbenější pochoutky se vám představí v rámci omezené degustační nabídky. Omezené, protože je možné tuto událost zažít jen a pouze letos v únoru. Z celkových osmi chodů si můžete dle libosti vybrat jednotlivé delikatesy, sestavit menu dle vašich preferencí a ochutnat tak vše, co vás v nabídce zaujme. Restaurace je vyhlášená také skvělými víny z různých koutů světa, která vám zde napárují k nabízeným pokrmům.holub

Po mnohaleté spolupráci s Janem Punčochářem se v Grand Cru na vás bude od března těšit kompletně nový tým. A čeká jej opravdová výzva: pracovat v jednom z nejprestižnějších pražských podniků a zaujmout vaše chuťové pohárky ještě lépe než dřív. „Děláme maximum, aby naši vážení hosté byli co nejvíce spokojeni a co nejčastěji se vraceli. Spolupráce s Honzou Punčochářem si velmi vážíme, ale vše jednou končí. Myslím, že se nám podařilo postavit skvělý nový tým, který vysoce postavenou laťku Grand Cru posune ještě výše. Máme v úmyslu kombinovat chutě odvážněji, a přitom jednodušeji, a posílit nabídku čerstvých ryb a plodů moře,“ říká Martin Nejedlý, spolumajitel restaurace Grand Cru.

V rámci únorového menu The Best of Grand Cru budou připraveny tři předkrmy. Vyzkoušet můžete například uzeného úhoře s kachním foie gras a yuzu omáčkou. Mezi hlavními chody nebude chybět oblíbený baby mořský ďas s omáčkou z černého piva a uzeného špeku servírovaný s bramborovou kaší a konfitovaným česnekem. Ve vašem pohoštění samozřejmě nesmí chybět dezert, rozhodně si nenechte ujít legendární karamelové vejce. Celé speciální menu najdete na stránkách www.grand-cru.cz.

(tz)