56836906 mDokonalé opálení si vyžaduje zdravou a silnou pleť, a hlavně, abychom si nepřivodily zdravotní problémy. Posilte svou pleť zevnitř čistým mořským kolagenem.
Ani kolagen, ani betakaroten, ani zdravá strava a dostatek tekutin vás neochrání před spálením a poškozením kůže, tedy pokud se budete slunit hlava nehlava. Opalování není soutěž, a pokud jste v zimě porcelánová princezna, netrapte svou kůži snahou o bronzovou královnu pláže. V první řadě se hned při první příležitosti nevystavujte sluníčku celý den pouze s ochranným faktorem 10. Začněte slunečním otužováním, tzn. krátkým pobytem na slunci mimo poledních hodin.

Čistá kosmetika = čistá pleť

 

 4087738 ed

Vybírejte si v létě kosmetiku, která obsahuje co nejméně barviv, parfémů a jiných látek. Opalovací krémy by měly být ideálně s ochranným faktorem 30 a výše aměly byste si je během dne průběžně znovu nanášet. Vyhněte se používání parfémů, jejich reakce na kůži při působení slunečních paprsků může být různá, někdy má dokonce na svědomí vznik pigmentových skvrn. Pokud se vám již pigmentové skvrny vytvořily, může vám i zde pomoci právě čistý bio-aktivní kolagen, který dokáže pigmentové skvrny pravidelným užíváním zesvětlit.

DOPORUČUJEME:

Vyzkoušejte Inca Collagen, 100% čistý mořský kolagen bez přísad. V jedné dávce dodáte tělu až 3 000 mg hydrolyzovaného kolagenu ve formě prášku, který jednoduše rozmícháte ve vodě a vypijete. Navíc je Bio-aktivní, díky čemuž ho umí naše tělo efektivně využít. Seženete jej v každé dobré lékárně nebo na webu www.incacollagen.cz.

 

 

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=bLJfcV8Tk3A&t=0s&list=PLi4Oisdfu80Ne1taBdOQM_tad1RDWi4O8&index=7