TK FRESH TEA skupina

Máte v teplých dnech rádi ledové čaje, ale zároveň se jim vyhýbáte kvůli vysokému obsahu cukru? Nezoufejte. Díky lahodným ledovým čajům TEEKANNE „Fresh“ si můžete nyní užít osvěžení studeného čaje, a to bez výčitek.

TEEKANNE „Fresh“ je ideálním nápojem pro dodržování pitného režimu, ale také skvěle zapadne do jídelníčku jak všech milovníků ledových čajů, tak všech vyznavačů zdravého životního stylu. A to vše díky 100% výluhu z kvalitních ovocných čajů bez přidaných cukrů a barviv.

Vyzkoušet můžete rovnou tři moderní příchutě TEEKANNE „Fresh“, přinášející překvapivé chuťové kombinace. Ochutnat můžete květ černého bezu, který se mísí s chutí limetky a máty. Milovníci exotických kombinací jistě nepohrdnou spojením broskve a granátového jablka. A pokud si chcete dopřát osvědčenou klasiku, zamilujete si příchuť, ve které se snoubí plná chuť lesních plodů s osvěžující limetkou.

TEEKANNE „Fresh“ je k dostání ve třech příchutích v praktickém balení 0,5 l.
Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz 

(tz)