Obrázek1Česká značka MORA pravidelně motivuje zákazníky speciálními akcemi. Od poloviny února až do konce dubna (nebo do vyprodání zásob) každý, kdo zakoupí jakoukoliv vestavnou troubu MORA, dostane 10 kg hladké mouky Babiččina volba zdarma. Stačí vyplnit povinné údaje, přes web ww.mora.cz zaslat do registračního formuláře a počkat na potvrzující email o registraci i o čase a termínu dodání mouky až domů.

Aktuální cross-promotion je pokračováním úspěšné spolupráce z exponovaného předvánočního období, kdy bylo možné při koupi produktů ze sortimentu Babiččiny volby získat některou z vánočních odměn, hlavními výhrami byly spotřebiče MORA. Značný zájem zákazníků potvrdil, že spojení oblíbené značky mouky, vyráběné v českých mlýnech z české pšenice, s tradiční českou značkou domácích spotřebičů spolu s vhodným sezónním načasováním výborně funguje.
Akce „Při koupi trouby MORA získáte 10 kg hladké mouky Babiččina volba zdarma“ míří na podporu prodeje vestavných trub MORA včetně multifunkčních trub MORA nové generace, vybavených inteligentními technologiemi. Na výběr je řada modelů v různých cenových relacích, s různou úrovní výbavy, množstvím funkcí a způsoby ovládání (dotykové, zamačkávací knoflíky a klasické knoflíky).
……….
Kolikrát v životě jste si chtěli udělat radost?! „Se mnou ji můžete mít hned! Od nepaměti jsem součástí vašich příběhů. Vždy plná života, vždy stylová, vždy trendy. Seznamte se s novou generací spotřebičů, které splňují všechny požadavky moderní domácnosti. Od čistého moderního designu až po ty nejlepší technologie.“
Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí začínající v roce 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném, moderním stylu. Vestavné i volně stojící spotřebiče – varné desky, chladničky, mikrovlnné trouby, myčky, odsavače par, trouby, sporáky, ale i plynová topidla či ohřívače vody…. Stačí si jen vybrat. Zákazníky oceňovanou výhodou je také 100% servis po celé České republice.
MORA. Plná života od 1825. Více na www.mora.cz 

(tz)