INCA COLLAGEN resizeKaždá žena alespoň jednou za život bojovala s určitým "neduhem krásy". Ať už jde o roztřepené nehty, konečky vlasů nebo mdlou pleť. Takovými signály nám tělo nejčastěji naznačuje, že něco je třeba změnit a napravit. Ideálně způsobem, který pomůže bez přítomnosti škodlivé chemie. Ta stav totiž často ještě více zhorší. Lidské tělo je indikátorem našeho aktuálního zdraví a celkového životního stylu. Těžké období v životě se často podepíše nejen na našem psychickém, ale také na fyzickém stavu. Organizmus nás tak upozorňuje, že něco není v pořádku a reaguje - například zvýšeným výskytem zanícených pupínků, pokožkou bez lesku či roztřepenými nehty.

Slyšeli jste už o přípravku Inca Collagen?
Základem přípravku je mořský kolagen. Kolagen je totiž obecně považován za jakéhosi všestranného pomocníka, který si dokáže poradit s řadou kosmetických problémů.
Věděli jste o tom, že kolagen tvoří až 70% naší kůže a 30% bílkovinné tkáně? Kolagenu s věkem přirozeně ubývá a jeho nedostatek se může projevit řadou problémů (bolesti páteře, bolest kostí, paradentóza, suchá a popraskaná kůže, křečové žíly, plísňová onemocnění a mnohé jiné).

V balení přípravku Inca Collagen se nachází 30 denních dávek mořského kolagenu. Jedna přitom obsahuje 3 000 miligramů kolagenu. Díky vysokému množství látky v denní dávce a skvělé rozpustnosti se Inca Collagen vyznačuje nejlpším poměrem mezi kvalitou a cenou na slovenském a českém trhu.

Jeho užívání je velmi jednoduché. Do libovolné tekutiny (voda, čaj, džus ...) si denně zamícháte jeden sáček. Kolagen je bez barvy, chuti a vůně, proto s užíváním nebude mít nikdo problém.
Vánoce se blíží a pokud právě přemýšlíte o vhodném vánočním dárku, který je všestranný a potěší každého člena vaší rodiny, právě jste je v Inca Collagen našli.

Více o přípravku Inca Collagen najdete na pěkné obnovené stránce: www.incacollagen.cz