hlavní_vizuál.jpgMáte rádi výzvy a běh? Pokud ano, přijďte v sobotu 9. září v 11 hodin na šumavskou Kvildu a podpořte ultramaratonce Reného Kujana na jeho startu k dalšímu českému běžeckému rekordu. Děti i dospělí se budou moci k Renému připojit a absolvovat s ním dvoukilometrový běh na Jezerní slať nebo trasu dlouhou 4 km na Horskou Kvildu, kde budou pro běžce připraveny odměny.

V rámci projektu To dáááš na podporu vozíčkářů s poraněnou míchou si René Kujan dal výzvu, že v týdnu od 9. do 16. září uběhne 350 kilometrů. Jeho cesta povede od pramene Vltavy k prameni Labe a po celou dobu bude odkázán jen sám na sebe. Spát bude v přírodě, jíst a pít jen to, co si najde a uloví. Cílem je ve veřejné sbírce vybrat 300 tisíc korun, které banka ČSOB jako generální partner projektu zdvojnásobí.
A že nejste zrovna běžeckými nadšenci? Nevadí, i tak se můžete stát součástí projektu To dáááš. Od 11. srpna do 24. září si dejte vlastní výzvu, zkuste ji splnit a sdílejte ji na sociálních sítích nejen se svými přáteli.

CO: Projekt To dáááš
KDY: Běh s René Kujanem: sobota 9. září od 11 hodin na Šumavské Kvildě
dejte si osobní výzvu a sdílejte ji: od 11. srpna do 24. září 2017
PROČ: podpořte vozíčkáře s poraněnou míchou a prostřednictvím sbírky na webu darujspravně.cz přispějte na projekt České asociace paraplegiků CZEPA Startovací a podporované bydlení pro vozíčkáře s poraněním míchy.
CÍL: René Kujan - zdolat výzvu
To dáááš - vybrat 300 tisíc korun, které banka ČSOB zdvojnásobí

(tz)