Saly Native World 1.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, rozšiřuje nabídku šál z possum merino vlny novozélandské značky Native World.

Šály novozélandské značky Native World jsou mimořádně příjemné a hřejivé. Pohodlně se nosí, nedráždí pokožku, dobře splývají a v neposlední míře jsou i elegantní. Šály z nové kolekce jsou obvykle s podélnými proužky a obvykle v tmavších barevných odstínech tak, aby se daly dobře kombinovat s ostatním oblečením.

Native World je moderní, sportovně laděná novozélandská značka, která patří nejstaršímu novozélandskému zpracovateli vlny. Značka se specializuje na úplety z possum merino vlny, která se vyznačuje jemností, lehkostí a vynikající hřejivostí (possum merino vlna je o 55% teplejší než kvalitní merino vlna). Všechny výrobky se značkou Native World jsou perfektním společníkem pro všechny volnočasové a méně formální aktivity.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun

Sekora consulting

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.