SAPELI CENTRA a podlahy od KPP_foto01.jpgPřední český dovozce a prodejce podlahových krytin společnost Kratochvíl parket profi, s.r.o. navázala spolupráci s významným českým výrobcem dveří společností SAPELI, a.s. Ve všech šesti SAPELI CENTRECH tak nyní kromě široké nabídky dveří a souvisejícího příslušenství pořídíte také podlahové krytiny evropských značek Kährs, Wineo a mFLOR. Dekory dřevěných, laminátových i vinylových podlah byly záměrně vybrány k nabídce interiérových dveří. Pokud rekonstruujete byt nebo zařizujete-li nové bydlení, pak si v SAPELI CENTRECH můžete vybrat podlahu a dveře doslova tón v tónu.

Vhodně sladěný dekor podlahové krytiny se vzorem interiérových dveří sehrává v celkovém působení interiéru významnou roli. V rámci spolupráce mezi společnostmi Kratochvíl parket profi, s.r.o. a SAPELI, a.s. nyní můžete podlahu i dveře vybrat a sladit na jednom místě. Do projektu je zatím zapojeno šest specializovaných prodejen SAPELI, které nově nabízejí také dřevěné vícevrstvé krytiny švédské značky Kährs, laminátové podlahy německé značky Wineo a vinylové podlahy holandské značky mFLOR. K výběru jsou různé dekory i rozměry palubek. Upozorněme blíže na sortiment dřevěných podlah Kährs, které jsou z výroby vybaveny zámkovým spojem pro pokládku plovoucím způsobem. K dispozici jsou jak dekory s lamelami obvyklé tloušťky 15 mm, tak užší lamely tloušťky 7 nebo 10,2 mm. Bez problému tedy pořídíte dřevěnou podlahu i do prostor s omezenou konstrukční výškou. Nabídka vinylů zahrnuje lepené i zámkové (pokládané plovoucím způsobem) konstrukce.

SAPELI CENTRA se aktuálně nacházejí v Jihlavě, Praze na Černém Mostě a na Pankráci, v Brně, Olomouci a Hradci Králové. Moderní prostory přinášejí širokou nabídku dveří i odborné poradenství při koupi dveří, zárubní, obkladových stěn a nově také podlahových krytin.

Pro více informací o podlahách ze sortimentu firmy Kratochvíl parket profi, s.r.o. navštivte www.kpp.cz.

O společnosti Kratochvíl parket profi, s.r.o.

Přední dovozce a distributor podlahových krytin v ČR společnost Kratochvíl parket profi, s.r.o. byla založena v roce 1993. Společnost sídlí v Moravanech u Brna, kde se nachází také jeden z exkluzivních showroomů KPP. Další moderně řešený showroom o rozloze 350 m2 naleznete v Praze na Českomoravské ulici. Prostřednictvím svých dceřiných společností v Bratislavě a Budapešti společnost významně působí rovněž na Slovensku
a v Maďarsku.
KPP se od počátku specializuje především na dovoz a distribuci parketových podlah. Firma je výhradním dovozcem a distributorem kvalitních dřevěných podlah od předního světového výrobce Kährs, zastupuje německou firmu Wineo Witex a švýcarskou firmu Bauwerk, dále spolupracuje s holandským výrobcem dřevěných krytin Solidfloor. KPP dováží a distribuuje přírodní Marmoleum Click od firmy Forbo či bytové PVC značky Tarkett. V roce 2009 společnost rozšířila sortiment o tvrzené vinylové krytiny značky WINEO DESIGNline od německého výrobce Windmöller Flooring.
Podlahy od společnosti KPP dnes zdobí řadu reprezentativních budov, např.: Grandhotel Pupp, Státní operu v Praze, brněnský Besední dům, české velvyslanectví v Berlíně, Vídni a Pekingu, Poslaneckou sněmovnu Parlamentu ČR anebo Ústavní soud v Košicích. Podlahy dodané společností KPP jsou využívány také v řadě rodinných domů, rezidenčních bytů, firem a obchodů.
V loňském roce společnost Kratochvíl parket profi, s.r.o. oslavila 20 let od svého založení.

Showroom KPP v Moravanech u Brna: Showroom KPP v Praze:
Bohunická cesta 1/328 Českomoravská 12
664 48 Moravany u Brna 190 00 Praha 9

(tz)