A1-rodinna soutez.jpgDo českých kin vstoupil druhý díl oblíbeného animovaného filmu RIO 2. Společnost SPAR ČOS, zaměřující se na podporu a zpříjemnění nákupu především rodinám s dětmi, neváhala a propojila svoje aktivity právě s RIO 2. Nyní SPAR ČOS představuje dvě soutěže. Mateřské školky a školy se mohou zúčastnit výtvarné soutěže „Objevujte Brazílii". Rodiny s dětmi zase mají možnost zkusit štěstí ve sběratelské soutěži čárových kódů z balíčků sběratelských kartiček RIO 2. Společnost SPAR ČOS výherce obou soutěží odmění atraktivními cenami.

„Propojení s animovaným filmem RIO 2 je pro nás velkým potěšením. Je určen těm, kteří jsou pro nás prioritou, rodinám s dětmi," říká Karl Bumberger, jednatel společnosti SPAR ČOS. „Po dojednání spolupráce s RIO 2 jsme se rozhodli toto propojení maximálně využít a připravit pro naše zákazníky co nejvíce zábavy. Kromě věrnostního programu a vytvoření Amazonského světa v našich prodejnách SPAR jsme připravili pro děti z mateřských školek a prvního stupně základních škol výtvarnou soutěž a pro rodiny s dětmi soutěž sběratelskou," dodává Karl Bumberger.

Výtvarná soutěž pro mateřské školky a školy
Výtvarná soutěž „Objevujte Brazílii" potrvá do 20. května 2014. Jejím cílem je vytvořit co nejhezčí a nejnápaditější libovolné výtvarné dílo na téma RIO 2 - Objevujte Brazílii. Hlavní cenou pro školáky je adopce zvířete z pavilonu Amazonie ZOO Praha v hodnotě 20 000,- Kč a možnost strávit zde celý den prohlídkou pavilonů, zákulisí ZOO či krmením zvířat. Deset vylosovaných tříd obdrží vstupenky do ZOO pro celou třídu (max. 30 žáků ve třídě). Děti z mateřských škol vyhrají pro svoji třídu dětské odpoledne s návštěvou postaviček z filmu RIO 2. Celým odpoledním programem budou děti provedeny hosteskami, které si s nimi budou hrát, zorganizují focení s papoušky, miniškoličku samby a rozdají dárečky.


Soutěž pro rodiny
Rozhodne-li se zákazník získat zájezd do Jižní Ameriky v hodnotě 100 000,- Kč, může zapojit sebe nebo celou rodinu do soutěže společnosti SPAR ČOS. Stačí nakupovat v hypermarketech INTERSPAR a supermarketech SPAR a sbírat balíčky sběratelských kartiček RIO 2 a jejich čárové kódy. Čím více čárových kódů, tím větší šance na výhru. Šťastlivec, který zašle nejvíce čárových kódů na adresu společnosti SPAR ČOS, se může těšit s celou svojí rodinou na krásy Jižní Ameriky. Dalších deset soutěžících s nejvyšším počtem kódů získá rodinné permanentky do pražské ZOO. Ti, kteří se umístí na 12. - 112. místě získají rodinnou vstupenku do ZOO Praha.

Více informací:
www.interspar.cz

SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. patří do skupiny SPAR Rakousko. Hrubý obrat z prodeje za rok 2012 činil 569 mil. eur, což představuje nárůst oproti předchozímu roku o 4,02 % (očištěno o změny kurzu). SPAR Provozuje v České republice 49 obchodů (35 hypermarketů INTERSPAR, 14 supermarketů SPAR), ve kterých zaměstnává přes 4 500 zaměstnanců. SPAR ČOS je rovněž provozovatelem moderních velkokapacitních Restaurací Interspar, kaváren Tutto Bene a občerstvení Cafe Cappuccino To Go.
SPAR ČOS je od září 2002 členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.
SPAR ČOS ve spolupráci s občanským sdružením Zdraví-Život vytvořila projekt „Daruj krev v pravou chvíli", jehož smyslem je zvýšit počet bezpříspěvkových dárců krve. Více na www.darujikrev.cz