RIO 2 Doprovodny program.jpgSpolečnost SPAR ČOS proměnila k 2. dubnu 2014 supermarkety SPAR a hypermarkety INTERSPAR na místo plné exotiky. Zákazníci SPAR ČOS tak budou moci po dobu sedmi týdnů nasát atmosféru fantastické Amazonie a zapojit se do ojedinělého věrnostního programu RIO 2. Marketingová kampaň programu přinášejícího mnoho zábavy pro celou rodinu, bude společností SPAR ČOS podporována nejen televizní reklamou a rádiovými spoty, ale řadou dalších podpůrných aktivit. Perličkou na dortu jsou obrandované RIO 2 kamiony a roadshow po vybraných městech.

„SPAR ČOS se snaží zpříjemnit nákupy rodinám s dětmi a nabídnout jim něco navíc, proto jsme se s radostí propojili s filmem RIO 2," říká Karl Bumberger, jednatel společnosti SPAR ČOS. Našim zákazníkům nabízíme nový věrnostní program v podobě limitované sběratelské edice karet a řadu dalších aktivit. O veškerých činnostech týkajících se programu RIO 2 budeme v rámci marketingové kampaně informovat prostřednictvím několika komunikačních kanálů. Ty jsme se snažili připravit tak, aby hned na první pohled či poslech zaujaly," dodává Karl Bumberger.


Komunikace kampaně k programu RIO 2
Cílem komunikační kampaně k programu RIO 2 je oslovit rodiny s dětmi a motivovat je k častějším nákupům. Věrnostní program RIO 2 bude podporován televizní reklamou zaměřenou právě na ně. SPAR ČOS věří, že TV spot maximálně osloví a realizace Amazonského světa potěší každého návštěvníka vybraných supermarketů SPAR a hypermarketů INTERSPAR. Dalšími informačními toky, díky kterým se může široká veřejnost dozvědět o nových aktivitách společnosti SPAR ČOS jsou rádiové spoty a billboardy. Díky kreativní inzertní podpoře v magazínech a denících mohou čtenáři načerpat inspiraci na zpříjemnění běžných nákupů. Stejně tak budou veškeré informace o věrnostním programu RIO 2 uveřejněny na speciálně připravených webových stránkách - microsite www.interspar-rio.cz. Vlastníci „chytrých" telefonů budou o programu společnosti SPAR ČOS informování díky uvedeným mobilním aplikacím v rámci RIO 2. V hypermarketech INTERSPAR a supermarketech SPAR budou rozmístěny POS materiály a letáky.

Věrnostní program RIO 2 - 2. dubna až 20. května 2014
V rámci programu budou mít možnost zákazníci získat za každých 200 Kč nákupu 1 balíček s 5 ks sběratelských karet RIO 2. Celkem je ve sbírce 120 karet, 24 speciálních metalických karet a 18 karet s křidélky. Zakoupit bude možné i speciální album pro sběratelské karty RIO 2, které je plné barevných obrázků, zábavy, her a informací. Album pro vkládání kartiček bude umístěno ve speciálních stojanech na prodejně a lze jej zakoupit za 69,90 Kč. Do alba plného obrázků z brazilské Amazonie, her, soutěží a zábavy si mohou děti vkládat jednotlivé kartičky a vytvořit si tak svůj vlastní amazonský svět. Album v sobě ukrývá také plakát a hru s fotbalovou tématikou z jedné strany a z druhé terče na hru s křidélky. Pokud by si chtěl někdo rozšířit svoji sbírku kartiček rychleji, pak může balíček karet zakoupit u pokladny za 14,90 Kč.

K uvedení věrnostního programu bude na vybraných hypermarketech Interspar ve zvolených termínech připraven zábavný doprovodný program.

Seznam poboček, na kterých bude doprovodný program probíhat:
18.4.2014 - Olomouc
19.4.2014 - Česká Lípa
20.4.2014 - Cheb
25.4.2014 - Ostrava Dubina
26.4.2014 - České Budějovice
27.4.2014 - Plzeň

Více informací:
www.interspar.cz

SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. patří do skupiny SPAR Rakousko. Hrubý obrat z prodeje za rok 2012 činil 569 mil. eur, což představuje nárůst oproti předchozímu roku o 4,02 % (očištěno o změny kurzu). SPAR Provozuje v České republice 49 obchodů (35 hypermarketů INTERSPAR, 14 supermarketů SPAR), ve kterých zaměstnává přes 4 500 zaměstnanců. SPAR ČOS je rovněž provozovatelem moderních velkokapacitních Restaurací Interspar, kaváren Tutto Bene a občerstvení Cafe Cappuccino To Go.
SPAR ČOS je od září 2002 členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.
SPAR ČOS ve spolupráci s občanským sdružením Zdraví-Život vytvořila projekt „Daruj krev v pravou chvíli", jehož smyslem je zvýšit počet bezpříspěvkových dárců krve. Více na www.darujikrev.cz

(tz)