Velikonocni soutez.jpgSpolečnost SPAR ČOS vyhlašuje velikonoční soutěž, která odstartuje již 9. dubna 2014. Zákazníci se mohou zapojit do soutěže s výrobky oblíbené privátní značky „SPAR značka kvality" v hypermarketech INTERSPAR a supermarketech SPAR až do 22. dubna 2014. Zajímavou finanční odměnou pro výherce budou dárkové karty v celkové hodnotě dvacet tisíc korun. SPAR ČOS do velikonoční soutěže připravil deset dárkových karet po dvou tisících, šance na výhru jsou tedy veliké. Výhru mohou soutěžící získat po odeslání kódu z účtenky.

„Stejně jako každý rok, tak i letos přinášíme zákazníkům soutěž, která jim o Velikonocích zpestří běžné nákupy. Šťastných deset výherců vyhraje dárkové karty na nákup v celkové hodnotě dvacet tisíc korun," řekl Karl Bumberger, jednatel společnosti SPAR ČOS. „Jednotlivé privátní značky představují ucelené řady výrobků, u nichž se spotřebitelé mohou spolehnout nejen na příznivou cenu, ale především na kvalitu. Privátní značka „SPAR značka kvality" je spotřebitelsky velmi oblíbená, proto jsme se rozhodli do letošní soutěže zapojit právě ji. Nabízí široký sortiment potravinářských výrobků a zákazníci mají opravdu z čeho vybírat," dodal Karl Bumberger.

Jak se zapojit do velikonoční soutěže o 20 000,- Kč
Zákazníci se mohou do soutěže zapojit od 9. do 22. dubna 2014 pokud nakoupí alespoň deset produktů privátní značky „SPAR značka kvality" a zašlou SMS s unikátními kódy z jednotlivých účtenek. Soutěžit mohou všichni zákazníci hypermarketů INTERSPAR a supermarketů SPAR, kteří pošlou jeden nebo maximálně osm unikátních kódů z účtenek z jednoho telefonního čísla. Záleží na zákazníkovi, zda nakoupí všech deset výrobků značky „SPAR značka kvality" v jednom nákupu, nebo si nákupy rozdělí na maximální počet osm. Kódy musí být odděleny mezerou a posílají se ve tvaru ISPmezeraKOD na telefonní číslo 900 11 06. Soutěžící budou evidováni pod jedním telefonním číslem. Jednotlivé kódy v sobě skrývají počet nakoupených produktů značky „SPAR značka kvality". Losování výherců proběhne ihned po ukončení soutěže a deset vylosovaných získá dárkové karty po dvou tisících korunách na další nákup v prodejnách SPAR. Úplná pravidla soutěže naleznou zájemci na webových stránkách www.interspar.cz

 

Více informací: www.interspar.cz

SPAR Česká obchodní společnost s.r.o. patří do skupiny SPAR Rakousko. Hrubý obrat z prodeje za rok 2012 činil 569 mil. eur, což představuje nárůst oproti předchozímu roku o 4,02 % (očištěno o změny kurzu). SPAR Provozuje v České republice 49 obchodů (35 hypermarketů INTERSPAR, 14 supermarketů SPAR), ve kterých zaměstnává přes 4 500 zaměstnanců. SPAR ČOS je rovněž provozovatelem moderních velkokapacitních Restaurací Interspar, kaváren Tutto Bene a občerstvení Cafe Cappuccino To Go.

SPAR ČOS je od září 2002 členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.
SPAR ČOS ve spolupráci s občanským sdružením Zdraví-Život vytvořila projekt „Daruj krev v pravou chvíli", jehož smyslem je zvýšit počet bezpříspěvkových dárců krve. Více na www.darujikrev.cz

(tz)