ZeleneMesto.jpgZdá se vám, že současné developerské projekty postrádají originalitu a nápaditá řešení? Že dispozicím bytů chybí funkční logika, jsou nudné a nepraktické? Že se na terase sotva otočíte? O volbě materiálů a provedení ani nemluvě? Přijďte na brunch, který vás přesvědčí o opaku!

Bytové projekty Zelené město II, Nad Motolským hájem II a Sedmikráska jsou v konkurenci ostatních developerských projektů těmi, jež vynikají ve všech uvedených bodech. Přesvědčte se o tom sami na vlastní oči. Jak? Navštivte den otevřených dveří vzorových bytů všech těchto projektů, a to 1. března od 10 do 14 hodin. V každé z lokalit bude tento den otevřen vzorový byt. Pro jednotlivce, páry i rodiny bude po celou dobu akce připraveno malé pohoštění, které bytům vdechne život. Proč tedy nespojit příjemné s užitečným?

Nestihnete-li přijít v tento den, pokuste se to zvládnout do 14. března, automaticky totiž dostanete slevu na koupi bytu, parkovacího místa a sklepa ve výši 50 000 Kč a to už stojí zato. Kdyby vám ale ani toto nepřišlo dost, nabízíme na koupi bytů slevy až 469 000 Kč. A kde se na naše byty můžete podívat?

• Zelené město II: V Třeš¬ňovce 223/4, Praha 9 - Hrdlořezy
• Nad Motolským Hájem II: Za Mo¬totechnou, Praha 5 - Motol
• Sedmikráska: Kurta Konráda, Praha 9 - Vysočany

Zelené město II
Druhá etapa úspěšného projektu na pražském Jarově nabízí 13 bytových domů s širokou škálou velikosti bytů od 2+kk do 4+kk. Byty vynikají vysokým standardem vybavení a ke každému z nich patří terasa. Chcete-li najít klidné bydlení pro rodinu s dětmi v místě s veškerou občanskou vybaveností a být zároveň v dosahu centra metropole, přijďte nasát atmosféru Zeleného města.

 

Nad Motolským hájem II
Po úspěšné první etapě jsou v nabídce opět byty 1+kk až 4+kk, a to zejména pro zájemce, kteří ocení bydlení v Praze 5 s devizou prostředí plného zeleně. Na jedné straně zde naleznete bydlení v klidu a na straně druhé oceníte veškerou občanskou vybavenost, dokonce včetně golfového hřiště.

Sedmikráska
Přestěhujte se tam, kde Praha rozkvétá! Bytový dům přímo u stanice metra Českomoravská už zdálky upoutá netradičním designem. Zaoblené vlny obtékající v několika řadách celý projekt jsou inspirovány přírodou a ve spojení s parkem působí velmi organickým dojmem. Za zdmi netradiční budovy čekají byty s dispozicemi od 1+kk až 4+kk ve vysokém standardu.

Daramis Group
Společnost Daramis Group působí na českém trhu již od roku 2000. Dynamická a silná developerská skupina se specializuje na oblast rezidenčních a komerčních projektů a rovněž nemovitostních investic. Daramis Group soustavně monitoruje trh a trendy uplatňované v rámci předchozích i současných stavebních projektů.