CNPE 01 500 02.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami, šálami a šátky světových módních návrhářů, luxusními pánskými košilemi značky Turnbull & Asser, klobouky a čepicemi legendární značky Stetson a luxusními kašmírovými svetry N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, nabízí dámské kašmírové svetry v klasické elegantní černé barvě prémiové britské značky N.PEAL.

Dámský černý kašmírový svetr patří mezi oblíbené klasické svetry. Je stylový a nesmírně elegantní - ať už se jedná o sportovnější variantu s výstřihem do V nebo o usedlejší propínací cardigan.
Černá, jako nejtmavší barva spektra, přirozeně vytváří kontrast s ostatním oblečením. Tato barva má tu výhodu, že se opravdu dobře snáší s ostatními součástmi outfitu (snad jedině u hnědé je potřeba dbát trochu opatrnosti) a je vnímána jako barva opravdu elegantní, nadčasová. Kašmírový svetr v černé barvě najde své uplatnění opravdu v každém šatníku a i proto je tento svetr poměrně bezpečným námětem na dárek pro ženu či dívku.
Kašmírové svetry jsou jemné, příjemné na omak, nedráždivé a dostatečně hřejivé, ale současně i vzdušné. Kvalitní kašmír je - při správné údržbě - opravdu dlouhověký, svetry se nevytahují a perfektně drží tvar. Kvalitní kašmírová vlna, podobně jako přírodní kůže, s věkem vyzrává a zachovává si své základní funkční vlastnosti.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.