Saly APieceofChic 1.jpgSpolečnost Sekora consulting, která provozuje internetový obchod s klobouky a čepicemi legendární americké značky Stetson, luxusními koženými kabelkami a aktovkami značek McKlein a Siamod, kravatami a šálami světových módních návrhářů, luxusními košilemi značky Turnbull & Asser a kašmírovými svetry britské značky N.PEAL na adrese www.SEKORA.cz, rozšiřuje nabídku luxusních hedvábných šál francouzské značky A Piece of Chic.

Hedvábná šála je originálním a elegantním módním doplňkem. Dokáže velmi dobře doplnit celkový outfit a zdůraznit nejpodstatnější část lidské postavy - obličej. Hedvábí má navíc naprosto osobitý vzhled, ojedinělý lesk a velmi jemnou texturu.

Šály francouzské značky A Piece of Chic jsou vyrobené ve francouzském městě Lyon, které je již od konce 15. století proslavené svou produkcí toho nejkvalitnějšího hedvábí, které nemá ve světě konkurenci. Značka A Piece of Chic navazuje na tuto dlouhou tradici a snaží se vybudovat současnému lyonskému hedvábí takové postavení, jaké úspěšná a dlouhá historie a vysoká kvalita předurčuje.

Nové šály A Piece of Chic mají rozměry 140 x 30 cm a stojí 2.680,- Kč (včetně DPH). Svými vzory často vycházejí z uměleckého stylu Art Deco. Citlivá práce s barvami vytváří opravdu zajímavé, mimořádně elegantní a přitom neokoukané motivy.

Pro bližší informace, prosím, kontaktujete:

Milan Šaroun
Sekora consulting
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.